ΑρχικήinetECSC 2019: Η μάχη ξεκίνησε - Οι πρώτες εντυπώσεις από τον διαγωνισμό

ECSC 2019: Η μάχη ξεκίνησε – Οι πρώτες εντυπώσεις από τον διαγωνισμό

ECSC 2019: Η μάχη έχει ξεκινήσει στο Βουκουρέστι και τα πληκτρολόγια έχουν πάρει φωτιά! Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε να διαγωνίζεται σε πληθώρα challenges, όπως και το σύνολο των ομάδων!

Η ελληνική αποστολή φαίνεται πιο σίγουρη από ποτέ έτοιμη να λύσει κάθε γρίφο με ομαδικότητα και συνεργασία.

Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στο επιβλητικό κτίριο του κοινοβουλίου της Ρουμανίας. Το μεγαλύτερο κτίριο στην Ευρώπη και το δεύτερο μεγαλύτερο του κόσμου!

Το κλίμα είναι ευχάριστο, αγωνία στο αέρα και προβληματισμένα πρόσωπα σε μια αίθουσα γεμάτη επίδοξους hackers.

Το σκορ αλλάζει στιγμιαία και η ημέρα προβλέπεται καυτή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge 2019!

Ποιος θα είναι φέτος ο νικητής; Ποια ομάδα θα ξεχωρίσει;

Είναι πιο σημαντική, στη τελική, η νίκη από την εμπειρία και τις γνώσεις που έλαβαν όλο αυτό το διάστημα οι διαγωνιζόμενοι; Όσοι βρίσκονται στο Βουκουρέστι -ανεξαρτήτως εθνικότητας- θα σας διαβεβαιώσουν ότι η εμπειρία είναι αξεπέραστη και σημαντικό εφόδιο για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και το ethical hacking. Οπότε, όσοι ακόμα το σκέφτεστε για το επόμενο European Cyber Security Challenge (ECSC 2019)… σταματήστε να το σκέφτεστε και δηλώστε συμμετοχή.

…Πίσω όμως στο Βουκουρέστι τώρα, που είχαμε μείνει; Α ναι, πρώτη μέρα σήμερα και οι ομάδες οργανώνουν την στρατηγική τους και σηκώνουν μανίκια. Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για σκορ ακόμα αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος της μέρας θα έχουμε ένα πρώτο αποτέλεσμα.

Για να βλέπετε ζωντανά την εξέλιξη του ECSC 2019 διαγωνισμού λεπτό προς λεπτό παραμείνετε συντονισμένοι στο Secnews.gr και επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα του ECSC: https://europeancybersecuritychallenge.eu/

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews για ότι νεότερο και, φυσικά, για την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS