ΑρχικήinetΤο νέο update του Opera υπόσχεται προστασία της ιδιωτικότητας!

Το νέο update του Opera υπόσχεται προστασία της ιδιωτικότητας!

Το cybersecurity μας απασχολεί όλους και περισσότερο τώρα που η ιδιωτικότητα μας διακυβεύεται μέσω εργαλείων παρακολούθησης και συλλογής δεδομένων. Για αυτό είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να προστατεύσουμε την ασφάλειά μας όταν είμαστε online. Αυτό ήρθε να ενισχύσει τώρα η Opera.

Opera

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Opera browser, το Opera 64 έχει πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο ήδη υπάρχον browser γενικότερα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιεί το tracking. Στην ουσία δημιούργησε έναν νέο μηχανισμό blocker εντοπισμού, ο οποίος σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο αποκλεισμό διαφημίσεων του browser, θα κρατάει τις πληροφορίες σας ιδιωτικές, αλλά και θα βοηθάει στην επιτάχυνση της περιήγησής σας εξαιτίας του γεγονότος ότι συλλέγονται λιγότερα δεδομένα για εσάς.

Φυσικά την ταχύτητα του browsing δε θα την κρίνει μόνο το Opera 64, αλλά και η σύνδεση internet που έχετε και το website το οποίο επισκεφθήκατε.

Opera

Η Opera δεν είναι μια νέα εταιρεία browsing, αλλά αντιθέτως υπάρχει αρκετό καιρό. Τα τελευταία χρόνια κυρίως, έχει κάνει άλματα στον τομέα του cybersecurity και της διαφύλαξης της ιδιωτικότητας. Για αυτόν τον σκοπό δημιούργησε και κυκλοφόρησε δωρεάν εφαρμογές VPN, καθώς κι ένα built-in VPN στον ίδιο τον browser.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS