ΑρχικήinetMirror fitness: Personal training στο σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Mirror fitness: Personal training στο σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Mirror fitness: Ένας εξοπλισμός Personal training γυμναστικής που είναι ένα μέρος του καθρέφτης πλήρους μήκους και ένα μέρος του οθόνες LCD. Βγήκε στις αρχές του 2019 και άλλαξε όλη τη διαδικασία της προπόνησης στο σπίτι. Πρόκειται για ατομική γυμναστική στο σπίτι αλλά χωρίς personal trainer.

Μέχρι στιγμής, τα κύρια χαρακτηριστικά του Mirror είναι οι live αναμεταδόσεις σε μαθήματα γυμναστικής και πιο συγκεκριμένα, cardio, kickboxing, pilates, bare, μαθήματα δυναμικής και πολλά άλλα. Επίσης παρόλο που μπορεί να βρει κάποιος βίντεο γυμναστικής και στο YouTube, το Mirror έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς δεν περιέχει διαφημίσεις για να «κόβει» τη διαδικασία στη μέση.

Mirror fitness

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και βιντεοκάμερα της συσκευής επιτρέπουν στον γυμναστή σας να δει τι κάνετε και αντίστροφα. Οι γυμναστές του Mirror παίρνουν feedback σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να διορθώνουν τις κινήσεις σου και να σε ενθαρρύνουν, όπως και ένας κανονικός personal trainer στο γυμναστήριο.

Το Mirror αντιστοιχεί τους πελάτες του με έναν γυμναστή που βασίζεται στον προτιμώμενο τύπο προπόνησης του πελάτη, το στυλ προπόνησης, τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα των συνεδριών. Στη συνέχεια, οι γυμναστές του Mirror προσαρμόζουν κάθε μάθημα με βάση τους στόχους των πελατών τους, τις προτιμήσεις είδους γυμναστικής και το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης, τα μέλη θα δουν τον γυμναστή τους στην οθόνη, τη δική τους μορφή και τα βιομετρικά τους δεδομένα, όπως ο καρδιακός ρυθμός.

Σε αντίθεση με τα live και τα μαθήματα κατά παραγγελία, τα μαθήματα του Mirror είναι πολύ λιγότερο δομημένα. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το μάθημα και να ζητήσουν διαφορετικές ασκήσεις και δραστηριότητες αν δεν απολαμβάνουν τον προγραμματισμό της συνεδρίας.

Personal training

Με μόνο $40 ανά σύσκεψη 30 λεπτών, η ατομική πλατφόρμα γυμναστικής του Mirror fitness είναι στην πραγματικότητα λιγότερο δαπανηρή από το personal training στο γυμναστήριο, όπου οι τιμές μπορούν να ανέλθουν στα $100 ανά μισή ώρα. Βέβαια αν προσθέσεις την τιμή εγκατάστασης του Mirror που είναι $1.495 και την μηνιαία αμοιβή των $39 είναι σίγουρα ένα αρκετό μεγάλο ποσό για σωματική άσκηση.

Ένα θετικό στοιχείο όμως για το Mirror fitness είναι ότι τα επιπλέον μέλη του σπιτιού μπορούν να γυμναστούν με personal trainer  χωρίς πρόσθετο κόστος. Σε ένα γυμναστήριο, η προσθήκη ενός ή περισσοτέρων συμμετεχόντων στις συνεδρίες σας, σας κοστίζει επιπλέον, συχνά μέχρι και $50 ανά άτομο και ανά συνεδρία. Φυσικά, το κόστος της ατομικής και ομαδικής εκπαίδευσης ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία σας και το γυμναστήριο, αλλά η προσφορά του Mirror είναι ένα bonus.

Γιατί ατομική εκπαίδευση; Το Mirror fitness, είναι ένας τρόπος να ενθαρρύνετε ακόμα και τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους να δεσμευτούν σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

«Είμαστε ένα έμπειρο μέσο γυμναστικής και παρέχουμε πρόσβαση στους καλύτερους personal trainers ώστε να σας βοηθήσουν, ανεξάρτητα από το που ζείτε ή πόσο γεμάτο πρόγραμμα έχετε»,  δήλωσε ο Brynn Putnam, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Mirror, σε δελτίο τύπου.

Η ατομική εκπαίδευση του Mirror προσφέρει επίσης ευκαιρίες σε επαγγελματίες personal trainers να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους – μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες χωρίς τους περιορισμούς της τοποθεσίας ή του χρόνου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS