ΑρχικήinetΤα Pixel και Pixel XL καταργούνται από το Google Store!

Τα Pixel και Pixel XL καταργούνται από το Google Store!

Η Google αποφάσισε τελικά να καταργήσει από το κατάστημά της την σειρά Google Pixel 2016.

Μετά τη μετάβαση της εταιρείας από τα Nexus στα Pixel, δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες σε πολλούς από εμάς σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια. Με μερικές εξαιρέσεις, όλα τα τηλέφωνα και τα tablet της σειράς Nexus ήταν εξαιρετικά και αποτελούσαν πρότυπο στη βιομηχανία. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι ανεξάρτητα από την ονομασία τους, τα τηλέφωνα της Google εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κοινού με μεγάλη επιτυχία.

Pixel

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη γενιά Google Ρixel τα πήγε αρκετά καλά σε πωλήσεις εφόσον και μετά την κυκλοφορία του νέου Pixel 2, το αρχικό μοντέλο δεν έχασε έδαφος. Ίσως υπήρχε πολύ μεγάλο απόθεμα, ή ίσως το κοινό το αγάπησε. Σε κάθε περίπτωση, όλα έχουν τώρα τελειώσει.

Όσον αφορά το Pixel 2 πλέον, μπορεί να υπήρξαν αρκετές αναφορές για δυσλειτουργίες στη οθόνη του, δεν παύει ωστόσο να αποτελεί ακόμη μια από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Πολλοί καταναλωτές, μάλιστα, το θεωρούν αρκετά καλύτερο από τα νέα ισχυρά Samsung S9 + και iPhone X.

Η απόφαση της εταιρείας να καταργήσει τα δύο μοντέλα της πρώτης γενιάς (Google Ρixel και Google Pixel XL) από το κατάστημα, μαζί με όποιο άλλο προϊόν ή αξεσουάρ τα συνόδευε, δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συσκευές λαμβάνουν ακόμα υποστήριξη και θα μπορούν να τρέχουν το επερχόμενο Android P.

Βέβαια, ο μόνος τρόπος για να πάρετε πλέον στα χέρια σας ένα Google Ρixel είναι μέσω κάποιου μεταπωλητή ή μέσω αντικατάστασης μιας  ελαττωματικής συσκευής.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS