ΑρχικήinetΤο πτυσσόμενο τηλέφωνο της TCL διπλώνει σαν πορτοφόλι!

Το πτυσσόμενο τηλέφωνο της TCL διπλώνει σαν πορτοφόλι!

TCL

Τα τελευταία χρόνια, πολλές εταιρείες τεχνολογίας έχουν παρουσιάσει τα σχέδια τους για πτυσσόμενα smartphones, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να διπλώνουν είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω. Ωστόσο τώρα η TCL φαίνεται ότι δημιουργεί ένα πτυσσόμενο κινητό, που θα μπορεί να διπλώνει και από τις δύο μεριές, με τη βοήθεια δύο μεντεσέδων.

Tο πτυσσόμενο τηλέφωνο της TCL

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε η CNET, παρουσιάζει ένα νέο πτυσσόμενο κινητό από την TCL, που θα λειτουργεί διαφορετικά από τα υπόλοιπα του είδους του.

Το νέο smartphone έχει δύο μεντεσέδες αντί για ένα και διπλώνει σε ζιγκ-ζαγκ. Αυτή η δυνατότητα αναδίπλωσης, επιτρέπει μια πτυχή προς τα μέσα και μία πτυχή προς τα έξω.

Όταν η συσκευή αναδιπλώνεται σε τρία μέρη, φαίνεται σαν ένα επιμηκυμένο γυναικείο πορτοφόλι.

Κατά το ξεδίπλωμα του τηλεφώνου, δημιουργείται μια ενιαία οθόνη, η οποία είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα από τα άλλα αναδιπλούμενα smartphones. Ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος που θα έχει η οθόνη.

Επίσης ένα μέρος της οθόνης μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ακόμη και όταν τα άλλα δύο μέρη είναι διπλωμένα.

Το smartphone διαθέτει μια πίσω τετραπλή κάμερα, τοποθετημένη οριζόντια. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι μια ενιαία κάμερα selfie.

Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB τύπου C. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε για άλλες προδιαγραφές του πτυσσόμενου τηλεφώνου, ούτε καν το όνομα!

Η Xiaomi έχει δημιουργήσει ένα παρόμοιο

Τον Ιανουάριο, η Xiaomi παρουσίασε ένα αναδιπλούμενο smartphone που είχε επίσης δύο μεντεσέδες. Ωστόσο, μπορούσε να διπλώσει προς μία κατεύθυνση: προς τα έξω.

Ως εκ τούτου, η συσκευή της Xiaomi κατέχει σήμερα τον τίτλο του πρώτου smartphone στον κόσμο με διπλή οθόνη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS