ΑρχικήinetTo πτυσσόμενο κινητό της Samsung, Galaxy X πιστοποιήθηκε στη Νότια Κορέα

To πτυσσόμενο κινητό της Samsung, Galaxy X πιστοποιήθηκε στη Νότια Κορέα

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες που αναφέρονται στο πτυσσόμενο smartphone που σχεδιάζει να κατασκευάσει η Samsung. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που ακούσαμε μάλιστα η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την κυκλοφορία μιας ανάλογης συσκευής το 2019.

πτυσσόμενο

Καθώς φαίνεται, η συσκευή θα ονομάζεται Samsung Galaxy X και τώρα ακούγεται ότι το κινητό έχει πιστοποιηθεί στη Νότια Κορέα. Το Samsung Galaxy X με τον αριθμό μοντέλου SM-G888N0 πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως ισοδύναμο της Νότιας Κορέας με την FCC.

Ωστόσο η εταιρεία, φέρεται να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα κατά τη δημιουργία της πτυσσόμενης οθόνης. Επιπλέον ο επικεφαλής κινητών συσκευών της Samsung, Koh ανακοίνωσε ότι εάν οι τεχνικές προκλήσεις που προκύπτουν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, η κυκλοφορία του τηλεφώνου θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του Galaxy X δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Με βάση τις ιδέες και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το Galaxy X αναμένεται να είναι ένα πτυσσόμενο υβριδικό τηλέφωνο και ταυτόχρονα tablet. Οπότε είναι σίγουρο, ότι το Galaxy X παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ακόμη καμία αναφορά για το επίσημο όνομα του τηλεφώνου. Πριν αποκαλυφθεί εσωτερικά ως Galaxy X, το πτυσσόμενο smartphone της εταιρείας είχε την κωδική ονομασία «Project Valley».

Όποτε κι αν η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy X, το smartphone αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες. Προηγούμενες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι το Galaxy X θα αποκαλυφθεί το τρίτο τρίμηνο του έτους, πριν από την άφιξη του Galaxy Note 8.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS