ΑρχικήinetCanary: Η καλύτερη και οικονομικότερη κάμερα ασφαλείας στο amazon

Canary: Η καλύτερη και οικονομικότερη κάμερα ασφαλείας στο amazon

Όλα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και εμείς προσπαθούμε να συγχρονιστούμε με τις απαιτήσεις της εποχής. Το ίδιο ισχύει και όταν τον λόγο έχει η ασφάλεια του σπιτιού μας. Στο παρελθόν παραδείγματος χάρη χρειαζόταν να εγκαταστήσουμε καλώδια μέσα σε τοίχους που συνδέονταν με τις κάμερες ασφαλείας. Αυτό μας κόστιζε αρκετά, η αλήθεια είναι. Πλέον, χάρη στο Wi-Fi και τα smartphones μπορούμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ελεύθερες, συνδεδεμένες στο διαδίκτυο κάμερες.Canary

Ποια είναι όμως η πιο δημοφιλής και παράλληλα φθηνή αυτή τη περίοδο;

Canary. Μόλις 6 ίντσες ψηλή, με 1080p lens φακό, 147-degree προβολή, αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος, σειρήνα 90 ντεσιμπέλ καθώς και αισθητήρα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της ποιότητας του αέρα του σπιτιού σας. Μπορείτε να ελέγχετε οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία ανά πάσα στιγμή μέσω μιας iOS και Android εφαρμογής η οποία θα στέλνει και ειδοποιήσεις.

Επειδή όμως το να δέχεστε ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε κίνηση συμβαίνει στο σπίτι σας καταντάει ενοχλητικό, η κάμερα μαθαίνει σχετικά με την γενική δραστηριότητα του σπιτιού σας και σας προειδοποιεί μόνο όταν κάτι φαίνεται αφύσικο.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σας δίνεται η δυνατότητα να καλέσετε την αστυνομία απευθείας μέσω της εφαρμογής ενώ παράλληλα η σειρήνα προειδοποιεί τον παραβάτη ότι έχει συλληφθεί.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες επιλογές, η Canary δεν απαιτεί μηνιαία χρέωση για την αποθήκευση των κλιπ που καταγράφει.

Τέλος, η Canary φορτίζει μέσω ενός καλώδιο microUSB, αρκετά λεπτό ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet, εάν το Wi-Fi στο σπίτι σας είναι ασταθές ή απλά ρυθμίζετε την κάμερα κοντά στον δρομολογητή σας.

Μπορείτε να την βρείτε στο amazon στη τιμή των 136.99 δολαρίων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS