ΑρχικήHow ToRecordScreen.io : Online και δωρεάν καταγραφή της οθόνης σας

RecordScreen.io : Online και δωρεάν καταγραφή της οθόνης σας

Η ιστοσελίδα RecordScreen.io σας βιντεοσκοπεί με ήχο ή λαμβάνει στιγμιότυπα της οθόνης σας, online μέσα από τον browser σας, εντελώς δωρεάν και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό.

Για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο της οθόνης σας, πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο συντόμευσης των Windows. Αν θέλετε να καταγράψετε την οθόνη σας σε βίντεο με ήχο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, όπως το VLC, ή το Camtasia, ή το Snagit κλπ. Αν όμως δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα RecordScreen.io .

Το RecordScreen.io είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν σε βίντεο την οθόνη του υπολογιστή τους, ή τα ανοιχτά παράθυρα λογισμικών που τρέχουν εκείνη την στιγμή, ή οποιαδήποτε καρτέλα του προγράμματος περιήγησης, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν κάποιο πρόγραμμα ή να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό.

Μπαίνετε απλά στην ιστοσελίδα, πατάτε την λέξη “Record” (εγγραφή), επιλέγετε τη λειτουργία εγγραφής βίντεο (Screen + Cam) ή την λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης (Screen Only), και πατάτε το πλήκτρο “Start Recording” (Έναρξη εγγραφής).

Στην συνέχεια δηλώνετε ποια οθόνη θέλετε να καταγράψετε, έχοντας 3 επιλογές (1.Ολόκληρη η οθόνη σας, 2.Παράθυρο εφαρμογής και 3.Καρτέλα Chrome) και πατάτε το πλήκτρο “Κοινοποίηση” ώστε να ξεκινήσει η εγγραφή. Η ιστοσελίδα καταγράφει την οθόνη σας μέχρι να πατήσετε το πλήκτρο “Stop Recording” (Tέλος εγγραφής). Μετά μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας, πατώντας το πλήκτρο “Download Video”.

Το βίντεο κατεβαίνει σε μορφή *.webm, όπου μπορείτε να το αναπαράγετε και πάλι μέσα από τον browser σας. Για να έχετε πλήρη δυνατότητα καταγραφής των καρτελών του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιήστε το Chrome, καθώς το Firefox και το Microsoft Edge δεν το υποστηρίζουν.

Η χρησιμοποίηση του RecordScreen.io είναι πολύ απλή και γρήγορη χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS