ΑρχικήReviewsSnip & Sketch: Το νέο εργαλείο λήψης screenshot για τα Windows 10

Snip & Sketch: Το νέο εργαλείο λήψης screenshot για τα Windows 10

Η Microsoft παρουσιάζει ένα νέο screenshot εργαλείο για τα Windows 10, το οποίο αντικαθιστά το Snipping Tool, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εταιρεία προσπαθεί αρκετά για να φέρει περισσότερα χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ο λόγος για το Snip & Sketch το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί πολύ εύκολα από το Action Center ή απλά πατώντας το PrtScn κουμπί.

Το νέο εργαλείο εισάγει την λήψη screenshot με καθυστέρηση χρόνου. Ουσιαστικά, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης με μια προκαθορισμένη καθυστέρηση (3 ή 10 δευτερόλεπτα).

screenshot

Αλλά ενώ μιλάμε για μια αρκετά ανεπτυγμένη εφαρμογή, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να προστεθούν. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λειτουργία auto-saving για το στιγμιότυπο οθόνης που τραβάτε ενώ οι ρυθμίσεις διαμόρφωσης που είναι διαθέσιμες στις υπάρχουσες εκδόσεις είναι αρκετά περιορισμένες.

Η υποστήριξη συντομεύσεων πληκτρολογίου είναι αρκετά περιορισμένες και δεν επιτρέπεται να ορίσετε διαφορετικά πλήκτρα πρόσβασης για διάφορες λειτουργίες αποκοπής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτές οι λειτουργίες είναι αρκετά σημαντικές και η Microsoft θα πρέπει σίγουρα να τις προσθέσει σε μελλοντικές ενημερώσεις του Snip & Sketch.

Μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα παραπάνω, ενημερώνοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS