ΑρχικήinetΜια εγχώρια τάση της Ελλάδας στις selfie έγινε παγκόσμια!

Μια εγχώρια τάση της Ελλάδας στις selfie έγινε παγκόσμια!

Γνωρίζατε ότι μια εγχώρια τάση της Ελλάδας έχει γίνει παγκόσμια; Οι selfie που τραβιούνται με τα smartphone έχουν γίνει παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να τραβάνε selfie με το κινητό τους. Αρχικά υπήρχε η τυπική selfie από το κινητό, μετά από αυτό ήρθε το ‘selfie stick’, και τώρα οι selfies έχουν πάει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

selfie

Πριν κανείς το καταλάβει, χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα άρχισαν να βγάζουν selfie φωτογραφίες σε κάθε γωνιά της χώρας. Αυτές οι selfie έγιναν viral μέσω των social media και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα όλοι τις ήθελαν.

Δεν πήρε και πολύ χρόνο μέχρι αυτός ο νέος τύπος selfie να γίνει viral.

Ποιος είναι αυτός ο νέος τύπος;

Είναι το ολοκαίνουργιο Drone X Pro, μια ανακάλυψη στην τεχνολογία drone που έχει γίνει έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να το πετάξει με ευκολία. Τραβάει selfies που κόβουν την ανάσα διασκεδαστικά και εύκολα!

Δύο Γερμανοί μηχανικοί βρήκαν ότι τα drones ήταν βαριά και δύσκολο να μεταφερθούν στα ταξίδια. Έτσι ένωσαν τις ιδέες τους και δημιούργησαν ένα εξαιρετικά συμπαγές, ελαφρύ drone με όλα τα πλεονεκτήματα ενός κορυφαίου μοντέλου HD. Το Drone X Pro γεννήθηκε – είναι εύκολο να το ελέγξετε, σταθερό και μπορεί να κάνει live stream και να καταγράφει στο κινητό σας. Οι άνθρωποι ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν για να τραβάνε τις απόλυτες selfie.

Πώς λειτουργεί το Drone X Pro;

Μείναμε έκπληκτοι από το πόσο γρήγορο και εύκολο ήταν να γίνει η διαδικασία πτήσης του drοne! Ξεκινήστε απλά εγκαθιστώντας μια εφαρμογή, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Μετά από αυτό, απλά εγκαταστήστε την μπαταρία στο drone σας και εκκινήστε την εφαρμογή. Τώρα είστε έτοιμοι να πετάξετε το Drone X Pro!

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος: η πτήση είναι εξαιρετικά εύκολη. Η πτήση του drοne είναι ομαλή και φυσική, όπως το να κάνεις ποδήλατο. Είναι αξιοσημείωτο πόσο σταθερά και ομαλά είναι τα χειριστήρια!

Μόλις το drone βρεθεί στον αέρα, ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάμερα. Τώρα μπορείτε να τραβήξετε πολύ μακρινές selfie ακόμη και βίντεο. Μπορείτε πραγματικά να βγάζετε φωτογραφίες από γωνίες που είναι αδύνατο να βγουν από το κινητό σας. Οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Drοne X Pro σε δράση:

Πόσο κοστίζει;

Αν είσαι σαν εμένα, μάλλον πιστεύεις ότι κάτι τόσο πρωτοποριακό θα μπορούσε να κοστίζει από $ 300, ακόμα και $ 400. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πωλούνται στην τιμή των $ 99, ( στο online κατάστημα). Είναι μια πολύ καλή τιμή για ένα drone αυτού του επιπέδου.

Πού να αγοράσετε ένα Drone X Pro

Αυτό είναι απλό. Μπορείτε να πάρετε το δικό σας από τον επίσημο ιστότοπο.

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό αυτό το drone;

Το Drοne X Pro είναι φορητό, οικονομικό, εύχρηστο και διαθέτει εκπληκτική κάμερα HD.

Το drοne είναι περίπου στο μέγεθος ενός smartphone με μεγάλη οθόνη. Είναι τόσο μικρό που χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα! Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια εμπειρία για να καταφέρετε να κάνετε αυτό το drone να πετάξει. Μπορείτε να ελέγξετε, να πετάξετε και να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο με αυτό το τηλέφωνο, ακόμα κι αν ποτέ δεν έχετε πετάξει ένα drone στη ζωή σας. Γνωρίζατε ότι αυτό το drοne είναι φτιαγμένο από ABS; Κάνοντας το ελαφρύτερο και ισχυρότερο από τα περισσότερα drones στην αγορά.

Συμπέρασμα: Αξίζει αυτό το Drone X Pro να το αγοράσετε;

Λόγω της εύκολης χρήσης, φορητότητας, χαμηλής τιμής και μεγέθους, αξίζει τον κόπο! Φανταστείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο που θα τραβάτε με το νέο σας Drοne X Pro. Εάν δεν έχετε πετάξει ποτέ ένα drone πριν, αυτή είναι η ώρα να ξεκινήσετε!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS