ΑρχικήinetΤο Xiaomi Redmi 7 κυκλοφορεί σήμερα στην Κίνα: Πώς θα δείτε το...

Το Xiaomi Redmi 7 κυκλοφορεί σήμερα στην Κίνα: Πώς θα δείτε το live stream

Redmi Η εταιρεία Xiaomi πρόκειται να λανσάρει το Xiaomi Redmi 7, το πιο πρόσφατο από τα οικονομικά μοντέλα της, στην Κίνα. Παράλληλα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σήμερα την κινεζική εκδοχή του Redmi Note 7 Pro. Η εκδήλωση θα γίνει στις 2 το μεσημέρι (CST). Όσοι χρήστες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν live stream το event μπορούν να πατήσουν εδώ.

Ποιες θα είναι οι τιμές και οι προδιαγραφές του Xiaomi Redmi 7;

Ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, είχε αναφέρει ότι το Xiaomi Redmi 7 θα κοστίζει κάτω από 10,000 Rs. Το smartphone λέγεται ότι θα τρέχει Android 9.0 Pie. Η συσκευή θα έχει οθόνη HD+ 6.26 ιντσών. Επιπλέον θα διαθέτει βύσμα για ακουστικά, υπέρυθρο αισθητήρα και μια μεγάλη μπαταρία 3,900 mAh.

To Xiaomi Redmi 7 θα τροφοδοτείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και θα διαθέτει 2GB/3GB/4GB  μνήμη RAM. Θα υπάρχουν 3 εκδόσεις με βάση τη δυνατότητα αποθήκευσης: 16GB/32GB και 64GB.

Το smartphone θα έχει μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος 12 MP και 8MP. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει θα είναι τα εξής: μαύρο, λευκό, πράσινο, ροζ, μωβ, κόκκινο, μπλε και γκρι.

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone Android Go στην Ινδία. Η εταιρεία στέλνει προσκλήσεις για το λανσάρισμα του Xiaomi Redmi Go στη χώρα, από τις 19 Μαρτίου. Η συσκευή τρέχει την έκδοση Android Go και διαθέτει 1GB μνήμη RAM. Αναμένεται ότι η τιμή του θα είναι κάτω από 10,000 Rs.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS