ΑρχικήinetΤα Xiaomi Smartphones θα πωλούνται πιο ακριβά, λέει ο CEO Lei Jun

Τα Xiaomi Smartphones θα πωλούνται πιο ακριβά, λέει ο CEO Lei Jun

XiaomiΑπό τη στιγμή που η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων, έχει γίνει δημοφιλής καθώς είναι μια εταιρεία που προσφέρει υψηλές προδιαγραφές σε προσιτές τιμές  και ανταγωνίζεται επάξια εταιρείες όπως είναι η Samsung και η OnePlus. Ωστόσο, αυτό ίσως αλλάξει σύντομα, με βάση τα λόγια του CEO της εταιρείας, Lei Jun.

Σύμφωνα με το Technode, η Xiaomi σύντομα θα αυξήσει λίγο την τιμή των smartphones της με σκοπό να αλλάξει τη φήμη της ως εταιρεία που παράγει φθηνό hardware.

Ο Lei είπε: “Στην πραγματικότητα, θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτή τη φήμη ότι τα τηλέφωνα μας κοστίζουν λιγότερο από 2.000 RMB. Θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο στις συσκευές μας και να κατασκευάσουμε καλύτερα προϊόντα”.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το πιο πρόσφατο μοντέλο Mi 9 ήταν η τελευταία συσκευή της εταιρείας με τιμή κάτω των 3.000 CNY και ότι τα επερχόμενα smartphones θα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά όχι υπερβολικά ακριβά.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς η αλλαγή στις στρατηγικές τιμολόγησης της Xiaomi θα επηρεάσει την εταιρεία ως σύνολο.

Το σχέδιο της Xiaomi να αλλάξει τη φήμη της θα μπορούσε να έχει αντίθετα αποτελέσματα, καθώς το φτηνό hardware αποτελεί το USP της εταιρείας. Επίσης, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η εταιρεία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό χρηστών στην Ινδία, καθώς και στην Κίνα και ότι έχει αποκτήσει πολλούς πιστούς χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS