ΑρχικήinetΟι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung έρχονται εφοδιασμένες με Antivirus

Οι έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung έρχονται εφοδιασμένες με Antivirus

Antivirus McAfee Antivirus Software

Σύμφωνα με το TechSpot, η Samsung έχει επιτύχει μια συμφωνία με το λογισμικό McAfee για την εγκατάσταση ενός Antivirus στη σειρά smart TV.

Με μια πρώτη ματιά, η ιδέα δεν ακούγεται κακή. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει είναι αρκετά ασυνήθιστο, δεδομένου ότι η Samsung αναπτύσσει το λειτουργικό σύστημα TizenOS μέσα σε αυτές τις έξυπνες τηλεοράσεις. Έτσι, η παράδοση της ασφάλειας σε μια τρίτη εταιρεία μοιάζει περισσότερο με ένα bloatware deal.

Οι χρήστες υπολογιστών είναι βέβαια εξοικειωμένοι με τις εταιρείες λογισμικού, που πληρώνουν κατασκευαστές laptop για να προ-εγκαταστήσουν τα προϊόντα τους. Πολλές φορές, αυτό γίνεται για να πωλούν στον καταναλωτή ένα πακέτο προστασίας.

Ποιες τηλεοράσεις Samsung έχουν προ-εγκατεστημένο το McAfee Antivirus;

“Η McAfee έχει επεκτείνει τη σύμβασή της ώστε να προ-εγκαταστήσει την τεχνολογία McAfee Security for TV σε όλες τις Samsung Smart TVs, που κυκλοφόρησαν το 2019”, λέει μια επίσημη δήλωση της Samsung.

“Πέρα από την ηγετική θέση της στην αγορά, στην κατηγορία Smart TV, παγκοσμίως, η Samsung είναι επίσης η πρώτη εταιρεία που φροντίζει για την ασφάλεια αυτών το συσκευών, με την προ-εγκατάσταση ενός Antivirus. Το McAfee Security for TV σαρώνει τις εφαρμογές που εκτελούνται στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung για τον εντοπισμό και την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού”.

Το γεγονός ότι εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία σε όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις της. του 2019, σίγουρα θα κάνει πολλούς αγοραστές να επιλέξουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. Εκτός αν, φυσικά, η LG ή οποιοσδήποτε άλλος από τους ανταγωνιστές προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS