ΑρχικήinetΟι δημιουργοί του TikTok κατασκευάζουν ένα νέο smartphone!

Οι δημιουργοί του TikTok κατασκευάζουν ένα νέο smartphone!

TikTok

Η Κινεζική εταιρεία ByteDance, η δημιουργός του δημοφιλούς TikTok, είχε κάνει γνωστό πριν από μερικούς μήνες ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μία δική της συσκευή κινητής τηλεφωνίας, μπαίνοντας έτσι στην αγορά των smartphone. Και φαίνεται ότι τώρα πραγματοποίησε τα σχέδιά της δημιουργώντας το Smartisan Jianguo Pro 3, το οποίο κυκλοφόρησε στην Κίνα, σε συνεργασία με την Smartisan.

Ποια τα highlights του Smartisan Jianguo Pro 3

Το Smartisan Jianguo Pro 3, γνωστό και ως Nut Pro 3, ανήκει στην κατηγορία των μεσαίας προς υψηλής απόδοσης  smartphone και έρχεται με μερικά highlights.

Το πρώτο πολύ καλό χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι ότι φιλοξενεί τέσσερις πίσω κάμερες (κύριος αισθητήρας 48MP, φακός ευρείας γωνίας 13MP, τηλεφακός 8MP και φακός μακρομετρικής 5MP). Η μπροστινή κάμερα είναι 20MP.

Η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει επίσης μία ποικιλία εφέ, τα οποία βοηθούν τους χρήστες να δημιουργούν διασκεδαστικά βίντεο TikTok.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του νέου Smartisan Jianguo Pro 3 είναι η άμεση πρόσβαση που προσφέρει στην εφαρμογή TikTok από την οθόνη κλειδώματος. Αυτό θα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή και θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν ακόμα πιο εύκολα το TikTok.

Χαρακτηριστικά του smartphone Smartisan Jianguo Pro 3

Από τεχνικής πλευράς, η συσκευή τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 Plus, ο οποίος είναι αρκετά εντυπωσιακός. Έρχεται σε τρεις εκδόσεις RAM / ROM: 8GB / 128GB, 8GB / 128GB και 12GB / 256GB. Διαθέτει μία οθόνη 6.3-ιντσών Full HD + AMOLED, η οποία έχει και μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Η συσκευή διαθέτει επίσης μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 18W. Επιπλέον, το Smartisan Jianguo Pro 3 έρχεται εξοπλισμένο με έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Αυτή τη στιγμή, το Smartisan Jianguo Pro 3 διατίθεται για 2.899 κινεζικά γουάν (8GB / 128GB), 3.199 γουάν (8GB / 256GB) και 3.599 γουάν (12GB / 256GB).

Προς το παρόν το νέο smartphone είναι διαθέσιμο στην Κίνα, όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την διάθεσή του σε άλλες αγορές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS