ΑρχικήsecurityGoogle Maps: Νέο χαρακτηριστικό διαγράφει το ιστορικό σας

Google Maps: Νέο χαρακτηριστικό διαγράφει το ιστορικό σας

Μια μελλοντική ενημέρωση των Google Maps θα περιλαμβάνει νέες λειτουργίες για την αυτόματη κατάργηση του ιστορικού τοποθεσίας, εάν το επιθυμείτε.

Σε αυτό το σημείο, τα Google Maps παρακολουθούν την τοποθεσία σας για αυξημένη ευκολία, καθώς μπορείτε απλά να δείτε το ιστορικό σας για εύκολη πλοήγηση σε έναν συγκεκριμένο προορισμό.

Google Maps

Ως βαρύς χρήστης του Google Maps, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό το χαρακτηριστικό έρχεται εξαιρετικά βολικό, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή πίσω από το τιμόνι επειδή μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το GPS σε μια προηγούμενη θέση πολύ πιο γρήγορα.

Ωστόσο, υπάρχουν χρήστες που θεωρούν αυτό ένα ζήτημα ιδιωτικού απορρήτου και θέλουν το ιστορικό τοποθεσίας τους να καταργηθεί από την εφαρμογή. Τα Google Maps τους επιτρέπουν ήδη να το κάνουν αυτό με μη αυτόματο τρόπο, αλλά σε μελλοντική ενημέρωση, η εφαρμογή θα μπορεί να κάνει τα πάντα από μόνο του.

Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διαμορφωθεί περαιτέρω αυτή η δυνατότητα, όπως πότε θα αφαιρεθούν τα δεδομένα, αλλά το 9to5google ανακάλυψε μια πρώιμη υλοποίηση στην έκδοση 10.10 beta. Φυσικά, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης, οπότε απλά μην κρατάτε την ανάσα για το επίσημο λανσάρισμα.

Επιπλέον, τα Google Maps θα μπορούν να παρέχουν συστάσεις με βάση τα προσωπικά σας γεγονότα. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα πρέπει να εξετάσει το ημερολόγιο και τις κρατήσεις σας στο Gmail, αλλά αν αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία στις καταχωρίσεις που έχετε κάνει σε αυτές τις εφαρμογές, τα Google Maps μπορούν να σας δώσουν αυτόματα οδηγίες πλοήγησης στον προορισμό σας.

Προφανώς, θα έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα προσωπικά σας γεγονότα στους Χάρτες Google, αλλά παραμένει να δούμε πώς θα λειτουργήσει αυτή η λειτουργία και πόσοι άνθρωποι θα τη διατηρήσουν απλώς ενεργοποιημένη.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS