ΑρχικήsecurityΗ ενημέρωση του iOS 12.1.3 προκαλεί προβλήματα σε κάποιους χρήστες

Η ενημέρωση του iOS 12.1.3 προκαλεί προβλήματα σε κάποιους χρήστες

ενημέρωση Οι ενημερώσεις λογισμικού της Apple κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει διάφορα θέματα: από τη μια μπορούν να επιταχύνουν το τηλέφωνό σας, να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να προσθέσουν εκατοντάδες νέα emojis στο πληκτρολόγιό σας και από την άλλη μπορούν να επιβραδύνουν τα πάντα και να σταματήσουν τη λειτουργία του τηλεφώνου σας σε λιγότερο από δύο ώρες. Ένα παράδειγμα του τελευταίου, ωστόσο, μπορεί να είναι και η ενημέρωση του iOS 12.1.3 της Apple, η οποία αναμφισβήτητα προκαλεί προβλήματα σε πολλούς χρήστες.

Πιθανώς θυμάστε ότι το iOS 12.1.2 προκαλούσε πολλά προβλήματα για τους χρήστες της Apple, τον Δεκέμβριο του 2018. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη δυνατότητα χρήσης cellular δεδομένων, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιούν το LTE σε 3G. Έτσι οι πελάτες ανέμεναν με ανυπομονησία την ενημέρωση του iOS 12.1.3 όταν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019, ελπίζοντας ότι θα “προσφέρει διορθώσεις”, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα ειδικά για όσους διαθέτουν iPhone X, XR, XS και XS Max.

Οι περισσότεροι χρήστες που αντιμετώπιζαν αυτά τα προβλήματα ήταν χρήστες με Sprint phone plan.

Σύμφωνα με τηForbes, η τελευταία ενημέρωση της Apple φάνηκε να επηρεάζει κυρίως τους χρήστες της Sprint. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες εξέφρασαν στο Twitter την απογοήτευσή τους.

Την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, μετά την αναταραχή, η Sprint ζήτησε επίσημα συγγνώμη στο Twitter, λέγοντας ότι μια ενημέρωση θα διορθώσει το ζήτημα. Εκπρόσωποι της Sprint δήλωσαν στην Elite Daily ότι η εταιρεία ήδη προσπαθούσε να επιλύσει το πρόβλημα, ζητώντας συγχρόνως συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Ένας εκπρόσωπος της Sprint δήλωσε:

Χθες ορισμένοι πελάτες της Sprint ενδέχεται να αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα υπηρεσιών, μετά από μία από τις προγραμματισμένες ενημερώσεις συσκευών το προηγούμενο βράδυ. Οι ομάδες μας εργάστηκαν γρήγορα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και αυτομάτως ενημέρωσαν τις επηρεασμένες συσκευές. Οι πελάτες μπόρεσαν να επισπεύσουν τη διαδικασία επανεκκινώντας τη συσκευή τους. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την υπομονή τους.

Τα διάφορα προβλήματα που προκάλεσε η ενημέρωση του iOS 12.1.3 προφανώς δεν επηρέασαν μόνο τους χρήστες της Sprint, σύμφωνα με τη Forbes. Στην πραγματικότητα, επηρεάστηκαν και οι χρήστες της AT & T. Η εταιρεία δεν έκανε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ορισμένοι χρήστες του Twitter, ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Ωστόσο, ακούγεται ότι όλα τα θέματα έχουν πλέον επιλυθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS