ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp αποκτά νέα, πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά

Το WhatsApp αποκτά νέα, πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά

χαρακτηριστικάΤο WhatsApp, η πανταχού παρούσα εφαρμογή μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook, παίρνει περισσότερες ενημερώσεις, που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ καλύτερη. Τα νέα χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμα για τους χρήστες του προγράμματος beta, αλλά πιθανόν να κυκλοφορήσουν για όλους τους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά απευθύνονται σε χρήστες Android.

Πρώτα υπάρχει μια ριζική αναδιαμόρφωση του μενού χρήσης του δικτύου. Είναι πλέον πολύ πιο σαφές πόσα δεδομένα χρησιμοποιήσατε συνολικά. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο, εάν αγωνίζεστε να παραμείνετε εντός ενός ανώτατου ορίου δεδομένων.

Υπάρχει επίσης ένας καλύτερος τρόπος για να δείτε πώς η χρήση των δεδομένων σας χωρίζεται μεταξύ των εφαρμογών. Στο μενού “Data and storage usage” μπορείτε να δείτε τα σύνολα των δεδομένων και να δείτε πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε σε πράγματα όπως κλήσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακόμα και την κίνηση κατά την περιαγωγή.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να δείτε πόσα μεταφορτώνετε στο Google Drive, αν έχετε ενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, επειδή αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να αποκτήσουν μεγάλο όγκο και μπορεί να χρησιμοποιήσουν μεγάλα ποσά δεδομένων στο δίκτυό σας. Τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp εξακολουθούν να είναι “δωρεάν” στο Google Drive, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Ορισμένες περιοχές λαμβάνουν επίσης μια επιλογή μενού που ονομάζεται “payments”. Εάν ανήκετε σε μία από αυτές τις περιοχές, μπορεί να διαπιστώσετε αν η εταιρεία εκτελεί αυτό το σύστημα για εσάς. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp ως τρόπο πληρωμής.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει σαν στόχο να κάνει το WhatsApp πιο κατανοητό στο χρήστη. Τώρα το μενού ρυθμίσεων έχει βελτιώσεις που θα μειώσουν το χρόνο που ξοδεύετε ψάχνοντας να βρείτε πού είναι η επιλογή που χρειάζεστε.

Κάθε τμήμα στο μενού εξηγεί τώρα ποια υπομενού περιέχει. Το “Account” για παράδειγμα, εξηγεί ότι περιέχει τα “privacy”, “security ” και “change number”. Περιλαμβάνει επίσης επιπλέον επιλογές, όπως τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το WhatsApp πρόσθεσε πρόσφατα ένα επιπλέον βήμα ελέγχου ταυτότητας σε συσκευές iOS, επιτρέποντάς σας να κλειδώνετε τις συνομιλίες με το αναγνωριστικό δακτυλικού αποτυπώματος ή το αναγνωριστικό προσώπου. Το ίδιο χαρακτηριστικό πρόκειται να γίνει διαθέσιμο και στις Android συσκευές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS