ΑρχικήinetMicrosoft: Τι συμβαίνει με την εφαρμογή Classic Paint στα Windows 10;

Microsoft: Τι συμβαίνει με την εφαρμογή Classic Paint στα Windows 10;

MicrosoftΗ εφαρμογή Classic Paint δεν έπρεπε να αποτελεί μέρος της σύγχρονης εμπειρίας των Windows 10, σύμφωνα με τα σχέδια της Microsoft, οπότε η εταιρεία ανακοίνωσε πριν πολύ καιρό ότι αυτό το μικρό εργαλείο θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από την ολοκαίνουργια εφαρμογή Paint 3D.

Για να γίνει οι εύκολη η μετάβαση, η Microsoft αρχικά είχε την πρόθεση να εκδώσει την κλασική εφαρμογή Paint στο Microsoft Store, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να την εγκαταστήσουν, αν θέλουν, παρόλο που έχει αφαιρεθεί από τα Windows 10.

Εν τω μεταξύ, υπήρχε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Paint που προειδοποιούσε τους χρήστες ότι “αυτή η έκδοση του Paint θα αντικατασταθεί σύντομα με το Paint 3D. Το Classic Paint θα είναι στη διάθεσή σας στο Store». Με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft ήθελε να ενημερώσει τους πάντες ότι η κλασική εφαρμογή Paint θα σταματήσει, αλλά και ότι υπάρχει μια νέα εφαρμογή που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Αυτά τα σχέδια ενδέχεται να έχουν αλλάξει, καθώς η προειδοποίηση στο Paint καταργήθηκε πρόσφατα.

Όπως διαπίστωσε το AL, η προειδοποίηση δεν υπάρχει πλέον στην εφαρμογή Paint στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 19H1 preview build, η οποία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Η έκδοση Windows 10 19H1 αναμένεται να οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Έτσι, με αυτήν την έκδοση των Windows 10 να είναι τόσο κοντά και με την προειδοποίηση να έχει αφαιρεθεί από το Paint, πολλοί πιστεύουν ότι η εταιρεία θα μπορούσε, τελικά, να κρατήσει την εφαρμογή για λίγο περισσότερο.

Αλλά αν η Microsoft όντως προσφέρει δύο διαφορετικές εφαρμογές Paint στα Windows 10, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και να δυσκολέψει τους αρχάριους.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον της εφαρμογής Paint.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS