ΑρχικήinetΤα Sony Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra, Xperia L3 θα λάβουν πιστοποιητικό...

Τα Sony Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra, Xperia L3 θα λάβουν πιστοποιητικό Bluetooth

Sony XperiaΗ Sony αναμένεται να λανσάρει τρία νέα, mid-range και οικονομικά smartphones, τα οποία φαίνεται ότι έχουν λάβει το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Bluetooth SIG. Τα τρία smartphones που έχουν πιστοποιηθεί είναι τα SonyXperia XA3, Xperia XA3 Ultra και Xperia L3. Το Sony Xperia XA3 και το Xperia XA3 Ultra duo έχουν ήδη παρουσιαστεί μαζί με τις προδιαγραφές τους και το Xperia L3 βρίσκεται επίσης πολύ κοντά. Τα τρία smartphones αναμένεται να παρουσιαστούν σε μια εκδήλωση στις 25 Φεβρουαρίου του 2019. Περιμένουμε ότι το κορυφαίου επιπέδου Xperia XZ4 θα αποκαλυφθεί παράλληλα.

Το πιστοποιητικό Bluetooth, που φημολογείται ότι έχουν λάβει το Sony Xperia XA3, το Xperia XA3 Ultra και το Xperia L3, εντοπίστηκε από το Nashville Chatter. Οι λεπτομέρειες για το Xperia XA3 και το Xperia XA3 Ultra εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, αποκαλύπτοντας μερικές από τις βασικές προδιαγραφές τους καθώς και ένα αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Το Xperia XA3 θα είναι εφοδιασμένο με μια οθόνη 5,9 ιντσών (1080×2160 pixels) με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 660 SoC, ενώ θα έχει 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το επερχόμενο smartphone θα λειτουργεί με το Android Pie ενώ οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 5.0 Low Energy, and a USB Type-C port.

Το Sony Xperia XA3 Ultra αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,5 ιντσών Full HD (1080×2160 pixels) με αναλογία διαστάσεων 18: 9, ωστόσο λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμόρφωση της μνήμης και την τροφοδοσία του επεξεργαστή δεν είναι ακόμα γνωστές. Φαίνεται ότι τόσο το Xperia XA3 όσο και το Sony Xperia XA3 Ultra θα είναι εφοδιασμένα με οριζόντια ευθυγραμμισμένη ρύθμιση διπλής οπίσθιας κάμερας και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, που θα τοποθετηθεί στο πλάι.

Όσο για το Sony Xperia L3, οι προδιαγραφές του δείχνουν ότι θα διαθέτει μια οθόνη 5,7 ιντσών HD + (720×1440) με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 660 SoC, ενώ θα διαθέτει μια μπαταρία 3.400mAh. Το Sony Xperia L3 θα διαθέτει ένα σύστημα διπλής πίσω κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 13-megapixel και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 5 megapixel. Θα υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένος στο πλάι, για έλεγχο ταυτότητας. Τα τρία smartphones είχαν πιστοποιηθεί στη Ρωσία, το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Μια έκθεση, που εμφανίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, υποστήριξε ότι η Sony θα μπορούσε να παρουσιάσει τα τρία τηλέφωνα στο CES 2019, κάτι που δεν υλοποιήθηκε. Ωστόσο, μια άλλη έκθεση που εμφανίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε ότι τα Sony Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra και το Xperia L3 θα εμφανιστούν μάλλον στις 25 Φεβρουαρίου 2019 σε ένα event που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 8:15 π.μ. CET (12:45 μ.μ. IST ) και θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το κορυφαίου επιπέδου Xperia XZ4 αναμένεται επίσης να παρουσιαστεί μαζί με τα τρία τηλέφωνα τον επόμενο μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS