ΑρχικήinetΗ Sony λανσάρει καινοτόμα προϊόντα ήχου με cupholders!

Η Sony λανσάρει καινοτόμα προϊόντα ήχου με cupholders!

Η Sony ανακοίνωσε στο CES 2019, ένα μεγάλο αριθμό καινούριων προϊόντων ήχου με στόχο να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους λάτρεις της μουσικής και του home theater!

Sony

Το πιο εντυπωσιακό μοντέλο που θα παρουσιαστεί από την Sony είναι το εξωτερικό ηχείο GTK-PG10. Πρόκειται για έναν τεράστιο ηχείο σε σχήμα κύβου, το οποίο περιέχει αναδιπλούμενα panels στην κορυφή με tweeters και τέσσερις θήκες για ποτήρια! Το τελευταίο feature προστέθηκε διότι θεωρήθηκε πως θα είναι πολύ χρήσιμο για κάποιον καλεσμένο να αφήσει το ποτήρι του πάνω στο ηχείο την ώρα που χορεύει! Το νέο μοντέλο θα προσφέρει στους αγοραστές 13 ώρες playback μέσω μιας built-in μπαταρίας και ένα XLR μικρόφωνο εισαγωγής σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να κάνει καραόκε. Να σημειωθεί πως το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα 250 δολάρια την ερχόμενη άνοιξη.

Σε συνδυασμό με αυτή την ανακοίνωση, η Sony δήλωσε πως θα κυκλοφορήσουν ανανεωμένες εκδοχές της σειράς «Extra Boom Bluetooth speaker», περιλαμβάνοντας τρία νέα μοντέλα, το SRS, XB12, XB13 με ένα IP67 που είναι αδιάβροχο, όπως επίσης και built-in ραδιοσυχνότητες. Αυτά τα μοντέλα θα αναμένονται την άνοιξη, αντίστοιχα για 60, 100 και 150 δολάρια.

Όσον αφορά το home theater, η Sony ανακοίνωσε δύο νέα soundbars, τα μοντέλα HT-X8500 και HT-S350 που και τα δύο θα βοηθήσουν τους ακροατές να ακούσουν το επιθυμητό περιεχόμενο πολύ καλύτερα από ότι τα built-in ηχεία της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα, το HT-X8500 ενδέχεται να είναι το πιο εντυπωσιακό, καθώς προσφέρει υποστήριξη τόσο για το DTS:X και τον ήχο περιβάλλοντος της Dolby Atmos. Από την άλλη πλευρά το HT-350 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλά volumes και ένα ασύρματο subwoofer, με 320 watts ήχου.

Αν και στο CES 2019, εκτιμάται πως θα είναι πολλοί εκείνοι που θα παρουσιάσουν εκπληκτικά μοντέλα ηχείων, είναι σχεδόν βέβαιο πως εκείνα της Sony θα αφήσουν όλους άφωνους! Η εταιρεία έχει μακρύ ιστορικό και μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εξαιρετικών προϊόντων ήχου και βίντεο και διαρκώς αποδεικνύει τις καινοτομίες της!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS