ΑρχικήReviewsΗ Cooler Master αποκαλύπτει το νέο εντυπωσιακό cooler case της

Η Cooler Master αποκαλύπτει το νέο εντυπωσιακό cooler case της

coolerΗ Cooler Master παρουσίασε κατά τη διάρκεια του CES στο Λας Βέγκας τη νέα σειρά cooler SF, με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αυτό που κάνει αυτό το SF240P ARGB cooler τόσο ξεχωριστό, είναι ότι διαθέτει δύο ανεμιστήρες βελτιστοποιημένης στατικής πίεσης 120mm, που στεγάζονται μέσα σε μια ενιαία μονάδα.

Διαθέτει 56 RGB LEDs, μαλακά λευκά πτερύγια ανεμιστήρων για καλύτερη διάχυση του φωτός, ένα λευκό RGB LED, ένα καλώδιο για έλεγχο PWM και ένα για RGB, μειώνοντας τον αριθμό των καλωδίων στο μισό.

Αν σας αρέσει πολύ το πλαίσιο, αλλά δεν σας αρέσει η ιδέα του διπλού ανεμιστήρα σε ένα ενιαίο περίβλημα (ή χρειάζεστε μόνο ένα), η Cooler Master θα κυκλοφορήσει επίσης μία παραλλαγή SF120P με μονό ανεμιστήρα, αν και με λιγότερα LED, 24 για να είμαστε ακριβείς.

Η στατική τιμή πίεσης είναι 2,32 mmH2O και 43 CFM. Ο θόρυβος των ανεμιστήρων είναι αρκετά χαμηλός, στα 8-30 dBA, ενώ το συνολικό εύρος λειτουργίας RPM είναι 650-2400 και  όλα αυτά με εγγύηση δύο ετών.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα, κάτι που είναι κρίμα, γιατί αν και δίνει μια απλή λύση σε ένα κοινό πρόβλημα, ο σχεδιασμός φαίνεται εντυπωσιακός και με αυτές τις προδιαγραφές πραγματικά θα αποτελέσει έκπληξη αν περισσότερες εταιρείες δεν προσφέρουν κάτι παρόμοιο σύντομα.

Ακολουθώντας την κυκλοφορία του Wraith Ripper με το δεύτερης γενιάς Threadripper, η Cooler Master ανακοίνωσε επίσης ένα παρόμοιο σχέδιο με τη μορφή του MasterAir MA610M που είναι συμβατό με κάθε επεξεργαστή των τελευταίων 10 ετών.

Με ύψος 6,5 ιντσών (165 χιλιοστά), διαθέτει έναν αρκετά ταπεινό σχεδιασμό. Και με έναν απλό ανεμιστήρα SF120R να περιλαμβάνεται σε αυτό, υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να αγωνιστεί να κρατήσει δροσερά ορισμένα από τα κορυφαία LGA2066 chips, ιδιαίτερα τους θερμότερους μήνες.

Το MasterAir MA610M θα ξεκινήσει το Μάιο του τρέχοντος έτους στη Βόρεια Αμερική, στην τιμή των $ 90.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS