Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 06:41
Αρχική tweaks Audacity : Χωρίστε, ενώστε αρχεία ήχου mp3 στα Windows 10

Audacity : Χωρίστε, ενώστε αρχεία ήχου mp3 στα Windows 10

Το πρόγραμμα Audacity είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα εργαλείο, που με αυτό μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχείου ήχου, όπως mp3.

Η εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 10 μπορεί να χωρίσει και να συγχωνεύσει βίντεο. Η αντίστοιχη όμως εφαρμογή για την ήχο, η Groove, δεν είναι παρά ένας απλός player, χωρίς κανένα χαρακτηριστικό επεξεργασίας αρχείων ήχου. Για το θέμα της επεξεργασίας ήχων, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστα καλό πρόγραμμα, το Audacity.

Αν και υπάρχουν αρκετά προγράμματα επεξεργασίας ήχου, που μερικά εξ αυτών ανέρχονται στην κλίματα του επαγγελματικού εργαλείου, θεωρούμε ότι είναι αρκετά πολύπλοκα και δύστροπα για να κάνετε τις περισσότερες κοινές εργασίες, πάνω στην επεξεργασία ενός αρχείου mp3.

Το Audacity αντίθετα είναι μία εύκολη, δωρεάν εφαρμογή, ανοιχτού κώδικα, που μπορεί να κάνει τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Απλά ανοίξτε το Audacity και σύρετε επάνω του το αρχείο mp3 που θέλετε να επεξεργαστείτε. Εκτός τους mp3 δέχεται αρχεία WAV, AIFF, AU, FLAC, AC3, M4A/M4R (AAC) και WMA.

Το αρχείο σας αντιπροσωπεύεται με μία μορφή μήκους κύματος. Με το Audacity μπορείτε να κόψετε ένα αρχείο ήχου σε κομμάτια, μπορείτε να ενώσετε δύο αρχεία mp3 ή δύο κομμάτια από αρχεία, να εισαγάγετε διάφορους ήχους, να ηχογραφείστε μέσω του μικροφώνου, να χρησιμοποιήσετε διάφορα εφέ όπως τα LADSPA, LV2, VST, και άλλα πολλά.

Στο πρόγραμμα μπορείτε να προσθέσετε διάφορα plugins, που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Από προεπιλογή το Audacity δεν αντικαθιστά το αρχικό αρχείο μετά την επεξεργασία του. Δημιουργεί ένα project, για μετέπειτα επεξεργασία και όποτε είστε έτοιμοι, μπορείτε να το εξάγετε σε μία από τις μορφές MP3, WAV, AIFF, AU, FLAC, AC3, M4A/M4R (AAC) και WMA.

Το Audacity είναι πολλαπλών πλατφορμών, δηλαδή υποστηρίζει τα λειτουργικά Windows, Mac OS X και GNU/Linux. Σήμερα βρίσκεται στην έκδοση 2.3.0 και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.