ΑρχικήinetΗ τιμή του Xeon W-3175X 28 πυρήνων της Intel είναι «περίπου $...

Η τιμή του Xeon W-3175X 28 πυρήνων της Intel είναι «περίπου $ 8.000»

πυρήνωνΣε μια μάλλον απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, κατά τη διάρκεια του CES έγινε η ανακοίνωση σημαντικών πληροφοριών. Ο επεξεργαστής W-3175X 28-core της Intel πρόκειται να διατεθεί για «περίπου $ 8.000».

Στα μέσα του 2018, η Intel ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει έναν επεξεργαστή 28 πυρήνων, ο οποίος αργότερα μάθαμε ότι ονομάζεται Xeon W-3175X και θα έχει TDP των 255W με συχνότητες από 3,1 GHz έως 4,3 GHz single core. Θα χρειαζόταν μια νέα μητρική πλακέτα λόγω των έξι καναλιών μνήμης και μια αλλαγή υποδοχής.

Ειπώθηκε επίσης ότι η Intel σχεδιάζει τμήματα 28 πυρήνων και 24 πυρήνων και θα πρέπει να αναμένουμε συστήματα με κορυφαίο τσιπ και τις αντίστοιχες μητρικές κάρτες (όπως το ROG Dominus Extreme της ASUS ή η μη κατονομαζόμενη κάρτα της GIGABYTE) που σίγουρα θα ανεβάσουν την τιμή, ειδικά αφού τα συστήματα και το hardware θα συνδυαστούν με γραφικά υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη μνήμη και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Ο κατασκευαστής συστημάτων είπε ότι η κυκλοφορία των συστημάτων θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο 2ο τρίμηνο, ωστόσο οι επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι πριν από αυτό.

Εάν η τιμή των $ 8.000 ισχύει, το τσιπ είναι σίγουρα ακριβό. Πιο λογικές εκτιμήσεις ήταν πιο κοντά στις $ 4.000, λόγω του ανταγωνισμού που θα αντιμετωπίσει η CPU. Τελικά, η Intel ξέρει ότι αυτό το τσιπ θα καταλήξει να ανταγωνίζεται τα δικό της Xeon Platinum 28-core, το οποίο ξεκινάει από $ 8874. Αυτό το hardware είναι ιδανικό για εμπόρους υψηλής συχνότητας που έχουν υψηλά κέρδη την ημέρα, που θα δώσουν με μεγαλύτερη ευκολία ένα πιο μεγάλο ποσό για ένα ταχύτερο μηχάνημα, αν αυτό σημαίνει ότι μπορούν έτσι να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο αυτά τα chips σίγουρα δεν απευθύνονται στο 99,99% των καταναλωτών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS