ΑρχικήinetΤο Google Home Hub έχει εγκατεστημένο (κρυφό) Chrome browser

Το Google Home Hub έχει εγκατεστημένο (κρυφό) Chrome browser

Έχει ειπωθεί μερικές φορές στο παρελθόν ότι υπάρχει ένα interface στο Google Home Hub που μοιάζει πολύ με τον Chrome browser.

Επίσης συμπεριφέρεται σαν μια cut down εκδοχή του Chrome επίσης.

Ένας αριθμός από site έχουν αναφέρει ότι ο browser εμφανίζεται συμπληρώνοντας μια φωνητική αναζήτηση για κάτι που θα επιστρέψει ένα λεπτομερές αποτέλεσμα πληροφοριών, όπως το Wikipedia. Μόλις εμφανιστεί αυτό, έχετε μια scrollable έκδοση του Chrome ανοιχτή, η οποία θα επιτρέψει (χωρίς άμεση εισαγωγή URL) την πλοήγηση σε άλλα site αν οι σύνδεσμοι υπάρχουν στη σελίδα Wikipedia.

Αναφέρεται από έναν αναγνώστη στην ομάδα στο 9to5Google, ότι το πρόγραμμα περιήγησης αυτοπαρουσιάζεται ως ο Chrome 70 στο Android, το οποίο φαίνεται να πηγαίνει – τουλάχιστον εν μέρει – ενάντια στις πληροφορίες που κυκλοφόρησε η Google λέγοντας ότι προέρχεται από την πλατφόρμα Cast.

Δυστυχώς σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάποιο τρόπος να εισάγεται κείμενο και δεν υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής / επικόλλησης. Το να κάνετε σύνδεση ενός πληκτρολογίου δεν σας βοηθάει ιδιαίτερα αφού και πάλι δεν λειτουργεί.

Ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση του προγράμματος περιήγησης στο Home Hub, δείχνει ότι υπάρχουν δυνατότητες για αυξημένη λειτουργικότητα στο Home Hub, το οποίο είναι καλό για το μέλλον του.

Τώρα το αν η Google θέλει το χαρακτηριστικό να είναι εύχρηστο προς τους χρήστες ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Δεδομένης της εστίασης στο Home Hub μέχρι στιγμής, αναμένουμε ότι η απάντηση είναι “όχι”, αλλά αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε.

Google

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS