Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Γνωστός cryptominer αποκαλύπτει το μέλλον του bitcoin

cryptominerΗ συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς Cryptocurrency μειώθηκε στα 104,805 δισεκατομμύρια.

Ένας γνωστός cryptominer, ο Calvin Eyre, δήλωσε ότι το bitcoin σύντομα θα εξαφανιστεί, καθώς δε θα είναι πια χρήσιμο.

«Η τεχνολογία και το οικονομικό μοντέλο του bitcoin είναι ζωντανά, είναι καλά και συνεχίζουν να λειτουργούν με το Bitcoin SV, το οποίο θα έχει μία καταπληκτική χρονιά. Προβλέπω ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει σε μηδενική αξία, επειδή είναι άχρηστο» δήλωσε ο γνωστός cryptominer.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμή του bitcoin συνεχίζει να μειώνεται και το bitcoin θα σταματήσει να υπάρχει το επόμενο έτος. Να σημειώσουμε ότι στις 15 Δεκεμβρίου 2018 η συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin έφτασε σε χαμηλό επίπεδο, φθάνοντας τα 3.200 USD.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών της χρηματιστηριακής αγοράς ανήλθε σε 12.030 δισ. Ευρώ. Η κυριαρχία του bitcoin είναι περίπου 55%, ενώ και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα εξακολουθούν να μειώνονται.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 23:00, η ​​συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin: BTC / USD ήταν στο επίπεδο των 3.232 USD.

Λίγο αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου, το bitcoin συνέχισε να παραμένει στην ελάχιστη τιμή του για φέτος. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς Cryptocurrency ανέρχεται σε 104,183 δισεκατομμύρια . Η κεφαλαιοποίηση του bitcoin είναι 57,152 δισ. Δολάρια και η τιμή του είναι 3 έως 310 δολάρια.

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία blockchain, θα εισαχθεί στον τομέα της ιατρικής. Μια εταιρεία στις Φιλιππίνες, η Cool Kids, η οποία ασχολείται με ζητήματα υγείας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τεχνολογία blockchain για την επεξεργασία δεδομένων ασθενών. Η Cool Kids πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο Health Nexus, το οποίο αναπτύχθηκε από την SimplyVital Health.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *