ΑρχικήinetΓνωστός cryptominer αποκαλύπτει το μέλλον του bitcoin

Γνωστός cryptominer αποκαλύπτει το μέλλον του bitcoin

cryptominerΗ συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς Cryptocurrency μειώθηκε στα 104,805 δισεκατομμύρια.

Ένας γνωστός cryptominer, ο Calvin Eyre, δήλωσε ότι το bitcoin σύντομα θα εξαφανιστεί, καθώς δε θα είναι πια χρήσιμο.

“Η τεχνολογία και το οικονομικό μοντέλο του bitcoin είναι ζωντανά, είναι καλά και συνεχίζουν να λειτουργούν με το Bitcoin SV, το οποίο θα έχει μία καταπληκτική χρονιά. Προβλέπω ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει σε μηδενική αξία, επειδή είναι άχρηστο» δήλωσε ο γνωστός cryptominer.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμή του bitcoin συνεχίζει να μειώνεται και το bitcoin θα σταματήσει να υπάρχει το επόμενο έτος. Να σημειώσουμε ότι στις 15 Δεκεμβρίου 2018 η συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin έφτασε σε χαμηλό επίπεδο, φθάνοντας τα 3.200 USD.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών της χρηματιστηριακής αγοράς ανήλθε σε 12.030 δισ. Ευρώ. Η κυριαρχία του bitcoin είναι περίπου 55%, ενώ και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα εξακολουθούν να μειώνονται.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 23:00, η ​​συναλλαγματική ισοτιμία του bitcoin: BTC / USD ήταν στο επίπεδο των 3.232 USD.

Λίγο αργότερα, στις 17 Δεκεμβρίου, το bitcoin συνέχισε να παραμένει στην ελάχιστη τιμή του για φέτος. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς Cryptocurrency ανέρχεται σε 104,183 δισεκατομμύρια . Η κεφαλαιοποίηση του bitcoin είναι 57,152 δισ. Δολάρια και η τιμή του είναι 3 έως 310 δολάρια.

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία blockchain, θα εισαχθεί στον τομέα της ιατρικής. Μια εταιρεία στις Φιλιππίνες, η Cool Kids, η οποία ασχολείται με ζητήματα υγείας, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τεχνολογία blockchain για την επεξεργασία δεδομένων ασθενών. Η Cool Kids πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πρωτόκολλο Health Nexus, το οποίο αναπτύχθηκε από την SimplyVital Health.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS