ΑρχικήsecurityΤο Windows 10 October 2018 Update θα κυκλοφορήσει σύντομα...

Το Windows 10 October 2018 Update θα κυκλοφορήσει σύντομα…

Η Microsoft προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο Windows 10 October 2018 Update το οποίο πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με φήμες, το Windows 10 build 17763 θα είναι η RTM ἐκδοση και μετά την κυκλοφορία στα Fast και Slow rings προγράμματα πρόκειται να γίνει διαθέσιμο και στο Release Preview ring.

Ενώ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί αποκαλύπτουν ότι το build 17763 είναι πράγματι RTM, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων ESD που η Microsoft μπορεί να ετοιμάζει για το Media Creation Tool, προκειμένου να επιτρέψει στους χρήστες να ενημερώνουν οι ίδιοι τα συστήματά τους.

Γνωστό ως Redstone 5 και έκδοση 1809, το Windows 10 October 2018 Update έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Windows 10

Συγκεκριμένα, μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά είναι το dark theme για το File Explorer, το Cloud Clipboard, το Focus Assist καθώς και οι βελτιώσεις αποθήκευσης για να ελευθερώσετε χώρο.

Το Fluent Design έχει επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές του λειτουργικού συστήματος ενώ το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, το οποίο είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, λαμβάνει νέες επιλογές όπως τα autoplay controls.

Περιττό να πούμε ότι ένας σημαντικός αριθμός χρηστών έχει ήδη δοκιμάσει αυτή τη νέα ενημέρωση λειτουργιών στο OS μέσω του προγράμματος Windows Insider, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι πελάτες που είναι πρόθυμοι να λάβουν μια νέα έκδοση των Windows 10.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS