Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Το Windows 10 October 2018 Update θα κυκλοφορήσει σύντομα…

Η Microsoft προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο Windows 10 October 2018 Update το οποίο πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με φήμες, το Windows 10 build 17763 θα είναι η RTM ἐκδοση και μετά την κυκλοφορία στα Fast και Slow rings προγράμματα πρόκειται να γίνει διαθέσιμο και στο Release Preview ring.

Ενώ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί αποκαλύπτουν ότι το build 17763 είναι πράγματι RTM, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων ESD που η Microsoft μπορεί να ετοιμάζει για το Media Creation Tool, προκειμένου να επιτρέψει στους χρήστες να ενημερώνουν οι ίδιοι τα συστήματά τους.

Γνωστό ως Redstone 5 και έκδοση 1809, το Windows 10 October 2018 Update έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Windows 10

Συγκεκριμένα, μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά είναι το dark theme για το File Explorer, το Cloud Clipboard, το Focus Assist καθώς και οι βελτιώσεις αποθήκευσης για να ελευθερώσετε χώρο.

Το Fluent Design έχει επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές του λειτουργικού συστήματος ενώ το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, το οποίο είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, λαμβάνει νέες επιλογές όπως τα autoplay controls.

Περιττό να πούμε ότι ένας σημαντικός αριθμός χρηστών έχει ήδη δοκιμάσει αυτή τη νέα ενημέρωση λειτουργιών στο OS μέσω του προγράμματος Windows Insider, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι πελάτες που είναι πρόθυμοι να λάβουν μια νέα έκδοση των Windows 10.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *