Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft φέρνει το θολό background στις βίντεο κλήσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε στο συνέδριο Ignite αυτή την εβδομάδα μια νέα σειρά ενημερώσεων για τις ομάδες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης της θόλωσης φόντου για να κάνουν τις βίντεο κλήσεις λιγότερο ντροπιαστικές.

Από τεχνική άποψη, με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, το φόντο μπορεί να είναι τελείως θολό κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια κλήση βίντεο, αφαιρώντας έτσι τις περισπασμούς και εστιάζοντας στην πραγματική συνομιλία.

«Μερικές φορές η δουλειά από «οπουδήποτε»είναι ιδανική. Έτσι, τώρα μπορείτε να θολώσετε το background σας στο Microsoft Team. Διατηρεί την ομάδα σας επικεντρωμένη στη συζήτηση, και όχι στην γάτα που κάνει parkour πίσω σας «, λέει η Microsoft.

Επιπλέον, το Micrοsoft Team λαμβάνει υποστήριξη για εγγραφή, επομένως οι συναντήσεις μπορούν να προβληθούν αργότερα, με επιπλέον λειτουργίες από τα αντίγραφα που δημιουργούνται από το Microsοft Stream. Τα αντίγραφα επιτρέπουν την καλύτερη διαχείριση των συναντήσεων, καθιστώντας τις δυνατότητες αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

Τέλος, η Micrοsoft προσθέτει νέες βίντεο cloud βελτιώσεις  στην Microsoft Team, συμπεριλαμβάνοντας υποστήριξη για μια δέσμη νέων υπηρεσιών.

Microsoft

Η θόλωση του φόντου και οι δυνατότητες εγγραφής είναι διαθέσιμες σήμερα, ενώ η υποστήριξη βίντεο του Cloud για τις Pexip και BlueJeans θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Η CVI της Polycom κυκλοφορεί και σήμερα.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια σειρά από μικρότερες ενημερώσεις, όπως την υποστήριξη κλήσεων για όλους τους πελάτες με δυνατότητα VOIP (προηγουμένως, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν Calling Plans), καθώς και κοινή χρήση οθόνης σε μια ιδιωτική συνομιλία.

» Για να μοιραστείτε την οθόνη σας κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής συνομιλίας, απλά κάντε κλικ στο ανοιχτό εικονίδιο sharetray στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές παραθύρου «, λέει η Micrοsoft.

Η Micrοsoft ισχυρίζεται ότι το Micrοsοft Team είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή στην ιστορία της, με περισσότερους από 329.000 οργανισμούς και 87 εταιρείες της Fortune 100 που τη χρησιμοποιούν.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *