Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
infosec

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει το password σας από hackers

Οι μαζικές παραβιάσεις των password είναι πάρα πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό η Google προσπαθεί να επιδιορθώσει το...
Read More
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
Latest Posts

Το iPhone XS Max κέρδισε το Samsung Galaxy Note 9 σε τεστ εκκίνησης εφαρμογών

Το iPhone XS Max κέρδισε άλλο ένα speed test, αυτή τη φορά εναντίον του Samsung Galaxy Note 9. Το νέο iPhone της Apple  μέγεθους Plus έδειξε ότι είναι ταχύτερο από τον αντίπαλό του σε μια δοκιμαστική ανάλυση της ταχύτητας εκκίνησης των εφαρμογών στις δύο συσκευές.

Εκτελεσμένο από το PhoneBuff με ρομποτικό τρόπο, οι δοκιμές ταχύτητας για την εκκίνηση της εφαρμογής περιλαμβάνουν την διαδικασία κατά την οποία ανοίγουν ταυτόχρονα τις ίδιες εφαρμογές στις δύο συσκευές, προσδιορίζοντας έτσι ποιο από τα δύο προϊόντα τους φορτώνει ταχύτερα.

Το iPhone XS Max κέρδισε σε όλες τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αποδεικνύοντας ότι η αναβάθμιση hardware που διαθέτει αξίζει τα χρήματα της. Την ίδια στιγμή, το iPhone 2018 κατάφερε να αποθηκεύσει όλες τις εφαρμογές στη μνήμη με μία μόνο εξαίρεση, οπότε η μνήμη RAM 4GB (έναντι 3GB στο μοντέλο του προηγούμενου έτους) κάνει τεράστια διαφορά.

iPhone

Το Note 9 του Galaxy της Samsung δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποθηκεύσει τις εφαρμογές στη μνήμη, και αυτό δεν είναι με έκπληξη. Η συσκευή έρχεται με μνήμη RAM τουλάχιστον 8 GB.

Περιττό να σας πούμε ότι αυτό το speed test δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως δείκτης της πραγματικής απόκλισης της απόδοσης μεταξύ των δύο συσκευών.

Παρόλο που η ρομποτική διαδικασία θα μπορούσε να μειώσει το ανθρώπινο λάθος σε τέτοιες δοκιμές, τα πρότυπα χρήσης ποικίλλουν από το ένα άτομο στο άλλο, οπότε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές μπορεί να αποδειχθεί ταχύτερη ανάλογα με το σενάριο του test.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα εκκίνησης περιλαμβάνει άλλους παράγοντες, όπως τις βελτιστοποιήσεις που οι ίδιες οι εφαρμογές συνοδεύουν σε κάθε λειτουργικό σύστημα, και αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα στη συσκευή ή στον κατασκευαστή της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την δοκιμή παρακάτω για να δείτε πώς λειτουργούν τα δύο τηλέφωνα κατά την εκκίνηση κάθε εφαρμογής που συμμετέχει στην έρευνα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *