Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Το iPhone XS Max κέρδισε το Samsung Galaxy Note 9 σε τεστ εκκίνησης εφαρμογών

Το iPhone XS Max κέρδισε άλλο ένα speed test, αυτή τη φορά εναντίον του Samsung Galaxy Note 9. Το νέο iPhone της Apple  μέγεθους Plus έδειξε ότι είναι ταχύτερο από τον αντίπαλό του σε μια δοκιμαστική ανάλυση της ταχύτητας εκκίνησης των εφαρμογών στις δύο συσκευές.

Εκτελεσμένο από το PhoneBuff με ρομποτικό τρόπο, οι δοκιμές ταχύτητας για την εκκίνηση της εφαρμογής περιλαμβάνουν την διαδικασία κατά την οποία ανοίγουν ταυτόχρονα τις ίδιες εφαρμογές στις δύο συσκευές, προσδιορίζοντας έτσι ποιο από τα δύο προϊόντα τους φορτώνει ταχύτερα.

Το iPhone XS Max κέρδισε σε όλες τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αποδεικνύοντας ότι η αναβάθμιση hardware που διαθέτει αξίζει τα χρήματα της. Την ίδια στιγμή, το iPhone 2018 κατάφερε να αποθηκεύσει όλες τις εφαρμογές στη μνήμη με μία μόνο εξαίρεση, οπότε η μνήμη RAM 4GB (έναντι 3GB στο μοντέλο του προηγούμενου έτους) κάνει τεράστια διαφορά.

iPhone

Το Note 9 του Galaxy της Samsung δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποθηκεύσει τις εφαρμογές στη μνήμη, και αυτό δεν είναι με έκπληξη. Η συσκευή έρχεται με μνήμη RAM τουλάχιστον 8 GB.

Περιττό να σας πούμε ότι αυτό το speed test δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως δείκτης της πραγματικής απόκλισης της απόδοσης μεταξύ των δύο συσκευών.

Παρόλο που η ρομποτική διαδικασία θα μπορούσε να μειώσει το ανθρώπινο λάθος σε τέτοιες δοκιμές, τα πρότυπα χρήσης ποικίλλουν από το ένα άτομο στο άλλο, οπότε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές μπορεί να αποδειχθεί ταχύτερη ανάλογα με το σενάριο του test.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα εκκίνησης περιλαμβάνει άλλους παράγοντες, όπως τις βελτιστοποιήσεις που οι ίδιες οι εφαρμογές συνοδεύουν σε κάθε λειτουργικό σύστημα, και αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα στη συσκευή ή στον κατασκευαστή της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την δοκιμή παρακάτω για να δείτε πώς λειτουργούν τα δύο τηλέφωνα κατά την εκκίνηση κάθε εφαρμογής που συμμετέχει στην έρευνα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *