ΑρχικήinetΗ Java 11 της Oracle είναι πλέον διαθέσιμη με νέες λειτουργίες

Η Java 11 της Oracle είναι πλέον διαθέσιμη με νέες λειτουργίες

OracleΌταν η Oracle κυκλοφόρησε την Java 10 νωρίτερα φέτος τον Μάρτιο, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής με την εξέλιξη της Java να κινείται σε νέο κύκλο κυκλοφορίας ανά εξάμηνο. Με την πρόσφατη έκδοση της Java 11, έχουμε προχωρήσει ακόμα πιο βαθιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Java Development Kit (JDK) 11 είναι η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει ως Long Term Release Support of Java SE platform. Αυτό σημαίνει ότι η Java 11 θα υποστηρίζεται για ακόμα οκτώ χρόνια από την Oracle και οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν διορθώσεις και ενημερώσεις.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Oracle έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία των εκδόσεων LTS κάθε τρία χρόνια, με τις συνήθεις εκδόσεις να ωθούνται κάθε έξι μήνες. Υπονοεί ότι η Java 17 θα είναι η επόμενη έκδοση LTS, η οποία προγραμματίζεται να φτάσει το 2021.

Επιστρέφοντας στις κύριες λειτουργίες και αλλαγές στη Java 11, υπάρχουν πολλές προσθήκες, όπως η νέα πρότυπη HTTP library που υποστηρίζει το HTTP / 2 και επιτρέπει flow-based HTTP/1.

Η Java 11 φέρνει επίσης τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης που βασίζονται στο Nest, το ZGC (ένα νέο No-Op garbage collector), το TLS 1.3, dynamic class-file constants, Flight Recorder, μηχανισμούς Enhanced KeyStore, εκκίνηση προγραμμάτων πηγαίου κώδικα ενός αρχείου κλπ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες σύνολο αλλαγών εδώ, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε την JDK 11 από εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS