Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Οι ιδρυτές του Instagram εγκαταλείπουν το Facebook λόγω συγκρούσεων με τον Zuckerberg

InstagramΣύμφωνα με μια αναφορά του The New York Times, ο Kevin Systrom και ο Mike Krieger, οι συνιδρυτές του Instagram, εγκαταλείπουν την εταιρεία. Η έκθεση αναφέρει ότι έχουν ήδη παραιτηθεί και σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την εταιρεία τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η σημαντική εξέλιξη πραγματοποιήθηκε οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του Instagram.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα εκ των έσω, δήλωσαν ότι οι συνιδρυτές δεν είπαν το λόγο που εγκαταλείπουν την εταιρεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του TechCrunch, ο λόγος πίσω από την αποχώρησή τους είναι η αυξανόμενη ένταση μεταξύ αυτών και του CEO του Facebook. Ενώ οι αρχικοί όροι απόκτησης δήλωναν ότι το Facebook θα επέτρεπε στο Instagram να λειτουργεί ανεξάρτητα, τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία.

Δεδομένης της επιβράδυνσης στην ανάπτυξη του Facebook και των νέων προκλήσεων που αντιμετώπιζε συνεχώς, η ηγεσία της εταιρείας είδε το Instagram ως την επόμενη προφανή διέξοδό της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στην πλατφόρμα.

Στο παρελθόν, τα πράγματα μεταξύ του CEO του Facebook Mark Zuckerberg και του Kevin Systrom ήταν εντάξει, αλλά οι συγκρούσεις αυξήθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Ένα παράδειγμα σύγκρουσης ήταν η κοινή χρήση στο Facebook. Ενώ ο Zuckerberg ήθελε να συνδέσει και τις δύο πλατφόρμες και να αφήσει τους χρήστες του Instagram να μοιραστούν υλικό στο Facebook, ο Kevin ήταν αντίθετος.

Μια παρόμοια σύγκρουση παρατηρήθηκε επίσης όσον αφορά την ώθηση των ειδοποιήσεων Facebook στο Instagram και της ύπαρξης ενός κουμπιού Facebook μέσα στις ρυθμίσεις του Instagram.

Σε επίσημη δήλωση, ο Kevin είπε ότι προγραμματίζουν να πάρουν ένα «ρεπό». Μετά το διάλειμμα, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν κάτι νέο. «Έχουμε αυξηθεί κι από 13 άτομα γίναμε πάνω από χίλια με γραφεία σε όλο τον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ κατασκευάζουμε προϊόντα που χρησιμοποιούνται και αγαπιούνται από μια κοινότητα χρηστών άνω του ενός δισεκατομμυρίου. Είμαστε πλέον έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο», πρόσθεσε.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *