ΑρχικήinetWindows: Τι πρέπει να κάνεις αν τα updates παρουσιάζουν σφάλμα κατά την...

Windows: Τι πρέπει να κάνεις αν τα updates παρουσιάζουν σφάλμα κατά την εγκατάσταση

Τα Windows updates που παρουσιάζουν σφάλμα κατά την εγκατάσταση δεν είναι κάτι καινούριο για τους χρήστες παρόλο που η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία μειώνοντας το ποσοστό των προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη δημοσίευση νέων ενημερώσεων.

Οι Windows 7 χρήστες δεν φαίνεται να πείθονται ιδιαίτερα με τις προσπάθειες της Microsoft εφόσον οι ενημερώσεις ασφαλείας Σεπτεμβρίου (KB 4457144 και KB 4457145) απέτυχαν κατά την εγκατάσταση με 0x8000FFFF σφάλμα.

Σε μια τεχνική ανάλυση του προβλήματος, η Microsoft εξηγεί ότι υπαίτιος είναι το Windows 7 SP1 KB3177467 update. To Servicing Stack Update (SSU) αρχικά κυκλοφόρησε το 2016 και θεωρούταν υποχρεωτικό με σκοπό να λειτουργήσουν σωστά τα επερχόμενα patches. Επειδή, όμως, πολλοί παρέλειψαν να το εγκαταστήσουν, τώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις νέες ενημερώσεις.

Windows
Από τεχνική άποψη, ένας σωστός κύκλος με updates περιλαμβάνει την ανάπτυξη του SSU πρώτα και στη συνέχεια την ενημέρωση Σεπτεμβρίου με στόχο να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

Η Microsoft επιθυμώντας να μην εμφανιστούν στο μέλλον παρόμοια ζητήματα, σχεδιάζει αλλαγές πάνω στo Servicing Stack Update (SSU) του επόμενου μήνα επισημαίνοντας το ως κρίσιμο security patch.

Εάν το σύστημά σας αντιμετώπισε το ίδιο ζήτημα και η εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων απέτυχε με το σφάλμα 0x8000FFFF, βεβαιωθείτε ότι εγκαταστήσατε πρώτα το Windows 7 SP1 servicing stack update KB3177467.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS