Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft σας ζητά να βελτιώσετε το Notepad στα Windows 10

Τα Windows 10 συνολικά είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στα σχόλια των χρηστών και η Microsoft χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα Windows Insider για να μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις κατασκευές του λειτουργικού συστήματος πριν κυκλοφορήσουν και στη συνέχεια να παράσχουμε προτάσεις για το τι πρέπει να βελτιώσει.

Microsoft

Ο Steve Teixeira, ο οποίος είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής, Partner App Experience, Windows και Devices Group στη Microsoft, ελπίζει ότι οι χρήστες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του Notepad και του Calculator, έτσι tweet – άρε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει βοήθεια.

«Επιστρέφοντας από το σεμινάριο σας αποκαλύπτω ότι είμαι τώρα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης πολλών εφαρμογών #Windows , συμπεριλαμβανομένου του notepad και calc. Τι πρέπει να κάνουμε;», ανέφερε.

Περιττό να σας πω ότι είχε σχεδόν 150 απαντήσεις στο tweet και πολλοί ζήτησαν νέες δυνατότητες στο Notepad, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης UWP του Microsoft Store.

Ο Teixeira συνέχισε να υποβάλλει μερικές ερωτήσεις στους χρήστες Notepad και Calculator, μερικές από τους οποίες σχετίζονται με την κωδικοποίηση, καθώς αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον βασικό επεξεργαστή κειμένου για προγραμματισμό.

Αν είστε ένας από τους πολλούς οπαδούς του Notepad, βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με τον Teixeira, καθώς είναι το κατάλληλο άτομο για να στείλετε βελτιώσεις.

Και ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το Windows 10 Update Οκτωβρίου 2018, καθώς φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις του Notepad, συμπεριλαμβανομένου του intergration με την αναζήτηση του Bing στο μενού.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *