Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing
infosec

Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing

Οι ιστότοποι για ενηλίκους είναι επιρρεπείς σε διάφορες κακόβουλες λειτουργίες και απειλές στον κυβερνοχώρο και μια νέα έρευνα από την...
Read More
infosec

Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites

Οι διαχειριστές πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ενημέρωση για να διορθώσουν μια ευπάθεια απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Η πλατφόρμα του συστήματος...
Read More
infosec

OkCupid: Η ιστοσελίδα γνωριμιών εκθέτει προσωπικά δεδομένα!

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις ειδικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών, OkCupid, διαθέτει ευπάθεια εντός της εφαρμογής που μπορεί να επιτρέψει στους hackers...
Read More
infosec

7ο Συνέδριο Security Project: Οι Νέες Τεχνολογίες για την Ασφάλεια

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Security Project (www.securityproject.gr) - που διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager...
Read More
infosec

Cisco: Διορθώνει root holes στο HyperFlex και περισσότερα σφάλματα ασφαλείας

Η Cisco εξέδωσε την Τετάρτη μια δέσμη security updates, τα οποία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν συνολικά...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft σας ζητά να βελτιώσετε το Notepad στα Windows 10

Τα Windows 10 συνολικά είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στα σχόλια των χρηστών και η Microsoft χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα Windows Insider για να μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις κατασκευές του λειτουργικού συστήματος πριν κυκλοφορήσουν και στη συνέχεια να παράσχουμε προτάσεις για το τι πρέπει να βελτιώσει.

Microsoft

Ο Steve Teixeira, ο οποίος είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής, Partner App Experience, Windows και Devices Group στη Microsoft, ελπίζει ότι οι χρήστες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του Notepad και του Calculator, έτσι tweet – άρε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει βοήθεια.

«Επιστρέφοντας από το σεμινάριο σας αποκαλύπτω ότι είμαι τώρα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης πολλών εφαρμογών #Windows , συμπεριλαμβανομένου του notepad και calc. Τι πρέπει να κάνουμε;», ανέφερε.

Περιττό να σας πω ότι είχε σχεδόν 150 απαντήσεις στο tweet και πολλοί ζήτησαν νέες δυνατότητες στο Notepad, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης UWP του Microsoft Store.

Ο Teixeira συνέχισε να υποβάλλει μερικές ερωτήσεις στους χρήστες Notepad και Calculator, μερικές από τους οποίες σχετίζονται με την κωδικοποίηση, καθώς αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον βασικό επεξεργαστή κειμένου για προγραμματισμό.

Αν είστε ένας από τους πολλούς οπαδούς του Notepad, βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με τον Teixeira, καθώς είναι το κατάλληλο άτομο για να στείλετε βελτιώσεις.

Και ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το Windows 10 Update Οκτωβρίου 2018, καθώς φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις του Notepad, συμπεριλαμβανομένου του intergration με την αναζήτηση του Bing στο μενού.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *