ΑρχικήinetΗ OnePlus πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή τηλεοράσεων

Η OnePlus πρόκειται να ξεκινήσει την κατασκευή τηλεοράσεων

OnePlusΗ OnePlus σχεδιάζει να μπει σε ένα πεδίο επιχειρήσεων: την κατασκευή τηλεοράσεων. Ευρέως γνωστή για τα τηλέφωνά της, η Κινεζική εταιρεία OnePlus διαθέτει επίσης ένα μικρό κατάλογο πολύ καλών αξεσουάρ, όπως ασύρματα ακουστικά και εκπληκτικά σακίδια, αν και τίποτα τόσο περίπλοκο ή ακριβό όσο μια τηλεόραση. Ανακοινώνοντας τα νέα στο online φόρουμ της εταιρείας, ο επικεφαλής της Pete Lau, περιγράφει αυτό το νέο εγχείρημα ως “το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση μιας ξεχωριστής εμπειρίας”.

Κάθε κατασκευαστής hardware αναζητά πλέον τρόπους για τη δημιουργία επιπλέον εσόδων μέσω κατασκευής έξυπνων συσκευών για οικιακή χρήση. Η Samsung και η Huawei ανακοίνωσαν πρόσφατα την κατασκευή smart speakers, η Apple και η Google έχουν ήδη τα HomePod και Google Home αντίστοιχα, ενώ η Microsoft και η Sony είναι από παλιά μυημένες σε αυτό το πεδίο με τις κονσόλες Xbox και PlayStation. Η OnePlus αποφάσισε να κάνει το πρώτο της βήμα σε αυτή την αγορά με την τηλεόραση, η οποία ήταν πάντα στο επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας, αν και συχνά με τη βοήθεια κι άλλων πρόσθετων συσκευών. Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Lau, η OnePlus TV – η οποία μέχρι στιγμής έχει κάνει γνωστό μόνο το όνομά της, ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί το χρονοδιάγραμμα ή οι προδιαγραφές της – θα αποτελέσει το κέντρο διασύνδεσης για το μελλοντικό όραμα της OnePlus που αφορά το πεδίο του smart home.

Η έξυπνη τηλεόραση της OnePlus θα αναπτυχθεί από ένα νέο τμήμα της εταιρείας, με επικεφαλής τον ίδιο τον Pete Lau. Όντας ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, η εταιρεία αναζητά επί του παρόντος πληροφορίες από τους οπαδούς της, όπως συμβαίνει συχνά, σχετικά με τις προτεραιότητές τους για μια μελλοντική έξυπνη τηλεόραση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS