ΑρχικήinetΗ Samsung πωλεί περισσότερα Galaxy Note 9 από ότι περίμενε!

Η Samsung πωλεί περισσότερα Galaxy Note 9 από ότι περίμενε!

Ενώ όλοι φαίνεται να μιλάνε για τα καινούρια iPhone αυτές τις μέρες, η μακροχρόνια αντίπαλος της Apple η Samsung είναι λίγο απασχολημένη αφού ασχολείται με τον μεγάλο όγκο παραγγελιών για το ολοκαίνουργιο της δημιούργημα το Galaxy Note 9.

Ως άμεσος αντίπαλος στο iPhone XS Max, το Samsung Galaxy Note 9 έρχεται με τα καλύτερα από πλευράς hardware και software από την νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο με πολλές φανφάρες και παρά το ότι πολλοί πελάτες είχαν προ-παραγγείλει την συσκευή τους τις πρώτες ημέρες της διαθεσιμότητας, ορισμένοι πελάτες δεν έχουν λάβει ακόμη το τηλέφωνο τους.

Και ο λόγος είναι τόσο απλός όσο θα μπορούσε να είναι: η Samsung δεν μπορεί να ευθυγραμμίσει την παραγωγή με τη ζήτηση, καθώς το Note 9 είναι πιο επιτυχημένο από ότι ανέμενε η εταιρεία.

Το μοντέλο 512GB είναι αυτό που πηγαίνει πάρα πολύ καλά στις πωλήσεις και σε ένα μήνυμα που στάλθηκε σε ένα πελάτη και διέρρευσε από το PiunikaWeb, η Samsung επιβεβαιώνει ότι ορισμένες αποστολές έχουν μεταφερθεί για τα τέλη του Σεπτέμβρη.

“Ξέρουμε ότι είστε ενθουσιασμένοι που θα αποκτήσετε το νέο σας Samsung Galaxy Note 9. Δυστυχώς, βιώνουμε υψηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση, λόγω της οποίας υπάρχει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας”, αναφέρει το email.

“Εργαζόμαστε σκληρά για να σας αποστείλουμε σύντομα την παραγγελία σας, οπότε αναμένετε ότι θα αποσταλεί μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.”

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι στην πραγματικότητα πιο προσιτό από το πρόσφατα ανακοινωμένο iPhone XS Max, παρόλο που έρχεται με λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στη γκάμα προϊόντων της Apple, όπως υποστήριξη για pen, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και βύσμα ακουστικών.

Η έκδοση 512GB του Note 9 μπορεί να αγοραστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των $ 1249.99, ενώ το iPhone XS Max με αποθηκευτικό χώρο 512GB είναι διαθέσιμο στην τιμή των $ 1.449. Αυτό σημαίνει ότι το Note 9 κοστίζει 200 δολάρια λιγότερα, όμως, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο για να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό το μοντέλο.

 

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS