ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε το «Do Not Disturb at Bedtime» Feature του iOS...

Πώς να ενεργοποιήσετε το «Do Not Disturb at Bedtime» Feature του iOS 12;

iOSΤο Bedtime DND είναι μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις της τελευταίας έκδοσης του iOS. Η νέα λειτουργία θα σας βοηθήσει να έχετε έναν ήσυχο ύπνο, χωρίς να ανησυχείτε για τις ειδοποιήσεις που αναβοσβήνουν στην οθόνη του κινητού σας μέσα στη νύχτα.

Τι είναι το Do Not Disturb At Bedtime;

Το χαρακτηριστικό αυτό του iOS 12, όταν είναι ενεργοποιημένο, όχι μόνο αποσιωπά τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις αλλά και διασφαλίζει ότι δεν θα αναβοσβήνουν στην οθόνη κλειδώματος. Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται απευθείας στο ιστορικό ειδοποιήσεων. Αυτή η λειτουργία αποσκοπεί στο να αποθαρρύνει το χρήστη να ανοίξει ειδοποιήσεις στη μέση της νύχτας.

Σε τι διαφέρει από το Do Not Disturb;

Η λειτουργία αυτή αποσιωπά τις ειδοποιήσεις σας για ένα καθορισμένο χρονικό όριο, αλλά οι ειδοποιήσεις εξακολουθούν να είναι ορατές στην οθόνη κλειδώματος και η οθόνη της συσκευής iOS ανάβει όταν λάβει μια ειδοποίηση. Αντίθετα, το νέο χαρακτηριστικό δεν αφήνει τις ειδοποιήσεις και τις κλίσεις να εμφανιστούν στην οθόνη κλειδώματος.

Πώς να ενεργοποιήστε το Do Not Disturb At Bedtime στο iOS 12;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε την τελευταία προσθήκη του iOS 12 στη λειτουργία DND:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή “Settings” και κάντε κλικ στην επιλογή ” Do Not Disturb “.
  2. Ενεργοποιήστε το” Do Not Disturb ” και αλλάξτε την επιλογή στο “Scheduled“.
  3. Εδώ πρέπει να ορίσετε το χρονικό όριο για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Ιδανικά, πρέπει να επιλέξετε το χρόνο που θέλετε να ξεφύγετε από τις ειδοποιήσεις και να κοιμηθείτε ή να ξεκουραστείτε μακριά από το κινητό σας.
  4. Το τελευταίο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε το κουμπί δίπλα στο “Bedtime” για να ενεργοποιήσετε το “Do Not Disturb for Bedtime“.

Συμπερασματικά

Η νέα λειτουργία του iOS 12 είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για όσους δεν θέλουν να ενοχλούνται από ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε συνδυασμό και με άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως την παρακολούθηση της χρήσης των εφαρμογών, μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από τον εθισμό μας στην οθόνη του κινητού μας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS