ΑρχικήinetΑντέγραψε η Apple τις φωτογραφίες παρουσίασης του iPhone XS από την Microsoft;

Αντέγραψε η Apple τις φωτογραφίες παρουσίασης του iPhone XS από την Microsoft;

Η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone νέας γενιάς ως μέρος μιας εκδήλωσης Τύπου που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι η μεγαλύτερη στην πρόσφατη ιστορία της εταιρείας. Και ενώ τα νέα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR ήταν αυτά που ήταν το επίκεντρο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανένας άλλος εκτός από τον Ryan Day, ανώτερο διευθυντή επικοινωνιών του Microsoft Surface.

Οι εικόνες που χρησιμοποίησε η Apple για την παρουσίαση του iPhone XS φαίνονται παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποίησε η ίδια η Microsoft κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λανσαρίσματος του Surface Studio πριν από περίπου δύο χρόνια.

Τα screenshots που ο Ryan Day δημοσίευσε στο Twitter δείχνουν το βίντεο παρουσίασης της Apple δίπλα δίπλα σε εκείνο του Surface Studio, παρουσιάζοντας μια παρόμοια ιδέα, σκοπός της οποίας είναι να επισημάνει την ποιότητα της οθόνης.

Το tweet κοντεύει να γίνει viral και προφανώς έχει προκαλέσει μια αναστάτωση στις κοινότητες της Microsoft και της Apple σχετικά με το αν ο δημιουργός του iPhone έχει αντιγράψει τις εικόνες που χρησιμοποιεί η αντίπαλος εταιρεία ή όχι.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποιεί τέτοιες εικόνες στα βίντεο παρουσίασης της και η εταιρεία στην πραγματικότητα συνένωσε παρόμοιες φωτογραφίες από το λανσάρισμα κάποιου άλλου προϊόντος το 2016. Επομένως, ενώ με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι η Apple αντιγράφει τη Microsoft, τελικά όμως καταλήγουμε στο ότι δεν ξέρουμε ποιος αντέγραψε ποιον σε αυτή τη διαμάχη.

«Συμφωνώ με την @apple, οι εικόνες που χρησιμοποιήσαμε για το λανσάρισμα του @surface studio ήταν εκπληκτικές», tweet-άρε ο Ryan Day αμέσως μετά το λανσάρισμα του iPhone XS.

Περιττό να πούμε ότι μερικά από τα σχόλια που κυκλοφορούν επικρίνουν είτε τον ένα είτε τον άλλο για αντιγραφή και η ίδια η Microsoft κατηγορείται ότι έκανε το Surface Studio παρόμοιο με το iMac.

Εσείς τι πιστεύετε; Σας φαίνονται παρόμοιες οι δυο φωτογραφίες και η Apple αντέγραψε τις εικόνες παρουσίασης από την Microsoft;

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS