ΑρχικήinetΗ Google ετοιμάζει τη δική της σειρά Pixel watches

Η Google ετοιμάζει τη δική της σειρά Pixel watches

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ή και περισσότερα Pixel watches στο κοντινό μέλλον.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει η Google να είναι ένας απλός παρατηρητής στις εργασίες που πραγματοποιούσαν διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες με την Wear OS πλατφόρμα. Τα πράγματα αλλάζουν πλέον, καθώς η Google ετοιμάζει τη δική της σειρά ρολογιών.

Κάποιοι θα αναρωτιέστε γιατί δεν το είχε επιχειρήσει νωρίτερα. Ποιος ξέρει; Ίσως η εταιρεία είχε πολλά projects να ασχοληθεί ή απλά περίμενε για την πλατφόρμα να ωριμάσει. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ένα: ετοιμαστείτε για τα νέα watches  της Google!Pixel watches

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη κυκλοφορία ενός Google Pixel watch αποκαλύφθηκαν από τον Evan Blass, διάσημο συντάκτη που αρθρογραφεί για VentureBeat. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Google πρόκειται να ανακοινώσει το νέο ρολόι κατά την διάρκεια μιας καθιερωμένης εκδήλωσής της.

Νέες πηγές κάνουν λόγο για κυκλοφορία τριών διαφορετικών μοντέλων. Θα αποκαλυφθούν με τα κωδικά ονόματα “Triton”, “Ling” και “Sardine”. Επιπλέον, θα τροφοδοτούνται από την πλατφόρμα Snapdragon Wear 3100.

Όπου υπάρχει καπνός όμως, υπάρχει και φωτιά… Όλη αυτή η φημολογία που επικρατεί γύρω από τα νέα watches της Google αποδεικνύει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και επίσημες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Αναμένετε στις οθόνες σας…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS