ΑρχικήinetTo OnePlus 6 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 845 επεξεργαστή

To OnePlus 6 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 845 επεξεργαστή

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, αποκάλυψε πρόσφατα τις προδιαγραφές του OnePlus 6.

Αν και τα περισσότερα specs δεν μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη, ο Pete Lau ανακοίνωσε ότι η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 845 επεξεργαστή. Επόμενο, εφόσον έχουμε συνηθίσει τα μοντέλα OnePlus να είναι εξοπλισμένα με τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές της αγοράς.

Ο ίδιος επεξεργαστής χρησιμοποιείται επί του παρόντος στην αμερικανική έκδοση του Samsung Galaxy S9 και πολύ πιθανό να τον συναντήσουμε και σε άλλα Android smartphones σε μελλοντικές κυκλοφορίες.

Επιπλέον, η κορυφαία έκδοση του OnePlus 6 έρχεται με 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης. Οι πιο προσιτές εκδόσεις προσφέρουν 6GB RAM και 128GB χώρο αποθήκευσης.

«Η επιλογή του καλύτερου hardware είναι το εύκολο κομμάτι, η πραγματική πρόκληση έγκειται στη δημιουργία μιας καλύτερης εμπειρίας για τους χρήστες μέσω της σωστής λειτουργικότητας του υλισμικού», τόνισε ο Pete Lau.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο πόσο απαιτητική είναι στις μέρες μας η gaming εμπειρία και στο πως οι δικές τους συσκευές καταφέρνουν να ανταποκριθούν με μεγάλη επιτυχία στις ανάγκες των παιχτών.OnePlus 6

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα χαρακτηριστικά του είναι η εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, είδηση που έχει δυσαρεστήσει αρκετούς καταναλωτές.

Πληροφοριακά, η ημέρα κυκλοφορίας του OnePlus 6 δεν έχει επιβεβαιωθεί σε αυτό το σημείο, αν και φήμες θέλουν να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο. Όσον αφορά την τιμή του, πιθανότατα να είναι λίγο ψηλότερη από εκείνη του 5T, πράγμα απολύτως λογικό δεδομένου ότι η νέα ναυαρχίδα προσφέρει καλύτερο hardware και περισσότερες λειτουργίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS