ΑρχικήinetΤο OnePlus 6 θα διαθέτει το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό

Το OnePlus 6 θα διαθέτει το πιο αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό

OnePlus 6:  Όσοι πιστεύατε ότι το νέο smartphone OnePlus έρχεται χωρίς εγκοπή, κάνατε λάθος καθώς και αυτή η Android συσκευή θα περιλαμβάνει το ενοχλητικό -για τους περισσότερους- χαρακτηριστικό.

Το OnePlus 6 αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Και, καλώς ή κακώς, έρχεται με μια εγκοπή παρόμοια με του iPhone X της Apple ή του Essential Phone, καθώς και πολλών άλλων Android τηλεφώνων.

Όσοι από εσάς δεν είστε φαν του συγκεκριμένου στοιχείου, πρέπει να το συνηθίσετε καθώς αποτελεί πλέον τάση ανάμεσα στις συσκευές Android.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα smartphones της OnePlus εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, οπότε η τακτική της εταιρείας να αντιγράψει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πιθανότατα θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στην προώθηση του νέου προϊόντος.OnePlus 6

Με λίγα λόγια, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο Android smartphone χωρίς εγκοπή αυτό το έτος, θα πρέπει να ψάξετε αλλού επειδή το OnePlus 6 έρχεται με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Το πρόβλημα είναι ότι οι πιθανότητές σας να βρείτε ένα Android smartphone χωρίς μια εγκοπή γίνονται όλο και μικρότερες, εφόσον όλο και περισσότεροι κατασκευαστές τηλεφώνων Android την υιοθετούν στις νέες συσκευές τους τον τελευταίο καιρό.

Η Huawei είναι η τελευταία που έχει υιοθετήσει το στοιχείο στη πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της, το Huawei P20 και υπάρχει επίσης το Xiaomi Mi MIX 2S, καθώς και τα ASUS ZenFone 5, LG G7, OPPO R15, Leagoo S9, Doogee V, Ulefone T2 Pro, Oukitel U18 και πολλά άλλα. Αυτή τη στιγμή, η Samsung είναι μεταξύ εκείνων που δεν έχουν υιοθετήσει την “εγκοπή”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS