ΑρχικήsecurityΟ CEO της Apple εξηγεί γιατί τα iPhone είναι πιο ασφαλή από...

Ο CEO της Apple εξηγεί γιατί τα iPhone είναι πιο ασφαλή από τα Android

Το απόρρητο των χρηστών είναι ένα καυτό θέμα αυτές τις μέρες μετά το fiasco της Cambridge Analytica και ως εταιρεία που ισχυρίζεται ότι προστατεύει τους πελάτες της, η Apple συγκαταλέγεται συχνά στη συζήτηση σχετικά με τα iPhone.

Ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook συζήτησε την προσέγγιση της Apple σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών σε μια συνέντευξη στο MSNBC, υπογραμμίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία χειρίζεται τις εφαρμογές που δημοσιεύονται στο App Store είναι αυτό που κάνει τη διαφορά έναντι του συστήματος Android.

“Εξετάζουμε λεπτομερώς κάθε εφαρμογή: τι κάνει, αν κάνει αυτό που λέει ότι κάνει, αν πληροί την πολιτική απορρήτου που δηλώνει; Εξετάζουμε προσεκτικά κάθε εφαρμογή “, δήλωσε ο Tim Cook.

Ο CEO της Apple σχολίασε λοιπόν τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι συλλέχθηκαν δεδομένα χρηστών Android ως μέρος του σκάνδαλο μυστικότητας του Facebook, επισημαίνοντας ότι δεν θα ήταν ποτέ στην θέση του Mark Zuckerberg δεδομένης αυτής της προσέγγισης για τις εφαρμογές.

Ο CEO απάντησε επίσης στην κριτική που λέει ότι τα iPhone δεν κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξηγώντας ότι οι άνθρωποι έχουν μια λανθασμένη οπτική όσον αφορά τη διαδικασία κατασκευής των συσκευών της Apple. Τόνισε ότι πολλά τμήματα κατασκευάζονται στην πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι υποχρεωτικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες να εκτελούν τις εργασίες κατασκευής και συναρμολόγησης σε περισσότερες από μία τοποθεσίες.

“Έχουμε πάντα τα μέρη της συσκευής που κατασκευάζονται εδώ”, είπε ο Cook. “Οι άνθρωποι απλά βλέπουν το σημείο στο οποίο συναρμολογείται το τελικό προϊόν. Γνωρίζουμε ότι η Apple θα μπορούσε να κατασκευάζει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ξέρουμε. Αυτή η εταιρεία δεν θα είχε ακμάσει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Αγαπάμε αυτή τη χώρα. Είμαστε πατριώτες. Αυτή είναι η χώρα μας και θέλουμε να δημιουργήσουμε όσες δουλειές μπορούμε στις ΗΠΑ. Δεν χρειαζόμαστε καμία πολιτική πίεση γι ‘αυτό », είπε.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS