ΑρχικήinetAdobe και NVIDIA συνεργάζονται για την παροχή νέων υπηρεσιών AI

Adobe και NVIDIA συνεργάζονται για την παροχή νέων υπηρεσιών AI

AIΗ Adobe και η NVIDIA αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία, που θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να παραδώσουν νέες υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας στις εταιρείες να βελτιώσουν γρήγορα τα προϊόντα AI τους. Εργάζονται για τη βελτιστοποίηση του πλαισίου Adobe Sensei AI και της μηχανικής μάθησης (ML) για κάρτες γραφικών NVIDIA. Η συνεργασία όχι μόνο θα αυξήσει την ταχύτητα στην αγορά νέων προϊόντων, αλλά και θα προσθέσει απόδοση στις υπηρεσίες με Sensei για πελάτες και προγραμματιστές του Adobe Creative Cloud και Experience Cloud.

Οι εταιρείες σχεδιάζουν επίσης να συνεργαστούν για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών Sensei AI για το υλικό NVIDIA στο cloud, καθώς και για βελτιωμένη απόδοση και προσφορά νέων δυνατοτήτων και υπηρεσιών. «Συνδυάζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες της AID της NVIDIA με τις κορυφαίες λύσεις δημιουργικής και ψηφιακής εμπειρίας της Adobe, που τροφοδοτούνται από Sensei, θα μας επιτραπεί να παρέχουμε υπηρεσίες AI υψηλότερης απόδοσης στους πελάτες και τους προγραμματιστές πιο γρήγορα», δήλωσε ο Shantanu Narayen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Adobe. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη NVIDIA για να προωθήσουμε τα όρια του τι θα μπορούσε να είναι δυνατό όσον αφορά τη δημιουργικότητα, το μάρκετινγκ και τις συναρπαστικές νέες περιοχές όπως τα μέσα εικονικής πραγματικότητας.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλατφόρμα Adobe Sensei AI και μηχανικής μάθησης (ML) για μονάδες GPU NVIDIA και τι μπορείτε να περιμένετε στο εγγύς μέλλον με την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης στη γκάμα των προϊόντων τους , μεταβείτε στις επίσημες ιστοσελίδες των Adobe και NVIDIA.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS