Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Η Cisco προειδοποιεί για σφάλμα κωδικού στο Network Assurance Engine

Η Cisco προειδοποιεί τους πελάτες της πως πρέπει άμεσα να εγκαταστήσουν μία αναβάθμιση, η οποία θα διορθώσει ένα πολύ σοβαρό...
Read More
infosec

500px: Παραβίαση δεδομένων του 2018 εξέθεσε πληροφορίες χρηστών

500px: Η πλατφόρμα κοινοποίησης φωτογραφιών αποκάλυψε πως υπήρχε ένα σφάλμα ασφαλείας που εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα χρηστών και τις πληροφορίες...
Read More
infosec

Χακαρισμένοι λογαριασμοί Twitter χρησιμοποιούνται για να προμοτάρουν την Σαουδική Αραβία

Αρκετοί verified λογαριασμοί Twitter έχουν αναληφθεί από παλιούς συνεργάτες την Σαουδική Αραβία και μερικοί τους έχουν χρησιμοποιήσει για να προωθήσουν...
Read More
infosec

10 εταιρείες που προσπάθησαν να αγοράσουν το Facebook

Το Facebook, όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλής πλατφόρμες δισεκατομμύρια χρηστών αλλά και...
Read More
Latest Posts

Ο Google Assistant μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις σαν άνθρωπος

GoogleΈνα από τα μεγαλύτερα ζητήματα με τους AI ψηφιακούς βοηθούς μας, είναι η αδυναμία κατανόησης φυσικών ανθρώπινων συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο. Ελπίζουμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει στο προσεχές μέλλον.

Οι περισσότεροι από τους 7.000 ακροατές που παρευρέθηκαν στο Google I/O, έμειναν σχεδόν άναυδοι, όταν ο ψηφιακός βοηθός της Google πραγματοποίησε μια κλήση για να κλείσει ένα ραντεβού σε κομμωτήριο.

Ο ψηφιακός βοηθός, ο οποίος βασίζεται στην τεχνολογία AI της Google, είναι πλέον πιο φυσικός από ποτέ στους διαλόγους του. Αυτό που βρίσκεται πίσω από τη νέα δυνατότητα είναι μια τεχνολογία που ονομάζεται Google Duplex, την οποία η εταιρεία αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια. Η τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο Google Assistant να βοηθά πραγματικά σε διάφορες καταστάσεις, να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια ή να κλείνει ραντεβού.

Σε περίπτωση μάλιστα που μια επιχείρηση δεν διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, ο Assistant μπορεί να πραγματοποιήσει μια κλήση και να μιλήσει με ανθρώπους, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του δώσετε την ημερομηνία και την ώρα.

Ο Assistant, μπορεί επίσης να προσθέσει μια υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας, μετά από μια επιτυχημένη κράτηση, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας ή να ακυρώσετε την κράτηση αργότερα αν αλλάξετε γνώμη.

Για να μιλήσει σαν άνθρωπος, ο Assistant χρησιμοποιεί το Google Duplex για να καταλάβει σύνθετες προτάσεις και γρήγορη ομιλία. Εξασφαλίζει ότι αυτό που λέει είναι σαφές, ώστε το άλλο άτομο να κατανοήσει το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Περιμέναμε αρκετό καιρό έως ότου η Google φέρει τη λειτουργία αυτή στον Assistant, τον οποίο θα ξεκινήσει να δοκιμάζει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Υπάρχει περιθώριο επιπλέον βελτίωσης πριν προστεθεί σε συσκευές καταναλωτών. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, υπάρχουν στιγμές που ο Assistant, με πλήρη αυτοπεποίθηση κάνει ένα τηλεφώνημα, αλλά δυσκολεύεται όταν η συζήτηση είναι πιο περίπλοκη. Έχει ενσωματωμένη δυνατότητα αυτοελέγχου και δίνει σήμα στον ανθρώπινο χειριστή του, όταν χρειάζεται να αναλάβει ο ίδιος.

Ο λόγος για τον οποίο το Google Duplex είναι τόσο αποτελεσματικό στις φυσικές συνομιλίες είναι επειδή έχει σχεδιαστεί για να «ολοκληρώσει συγκεκριμένες εργασίες, όπως ο προγραμματισμός ορισμένων τύπων ραντεβού».

Σύμφωνα με την Google, μία από τις βασικές πτυχές ήταν να περιορίσει το Duplex σε κλειστούς τομείς. Μόνο μετά από αυστηρή εκπαίδευση σε τέτοιους τομείς το Duplex μπορεί να έχει φυσικές συνομιλίες. Δεν μπορεί να κάνει γενικές συζητήσεις με τον ίδιο τρόπο.

Η τεχνολογία μπορεί να φανεί χρήσιμη σε έναν απλό χρήστη, αλλά ακούγεται ακόμα πιο χρήσιμη για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε τηλεφωνήματα για κρατήσεις ραντεβού. Κάθε μέρα λαμβάνουν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις. Εάν υπάρχει ο Google Assistant στο τηλέφωνο, μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί τα πράγματα πιο αποτελεσματικά.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *