ΑρχικήReviewsΕπίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ: Τα χαρακτηριστικά του

Επίσημη παρουσίαση του LG G7 ThinQ: Τα χαρακτηριστικά του

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG G7 ThinQ Android-powered smartphone της σε μια εκδήλωση που διεξήχθη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Το LG G7 ThinQ δίνει έμφαση στο AI (Artificial Intelligence). Η τεχνολογία αυτή θα είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής αναγνωρίζοντας ορισμένα θέματα και εφαρμόζοντας αυτόματα ρυθμίσεις για βέλτιστες λήψεις.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες, το νέο smartphone θα διαθέτει ένα φυσικό πλήκτρο για το Google Assistant το οποίο έχει τη δυνατότητα καταγραφής έως και 32 εντολών. Επίσης, θα συναντήσουμε και ένα ενσωματωμένο ηχείο Boombox με υποστήριξη Quad DAC 32-bit για υψηλής ποιότητας ήχο και τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης μέσω του Quick Charge 3.0.LG G7

Το G7 ThinQ διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 Octa-core και GPU Adreno 630. Μια πανέμορφη και φωτεινή οθόνη LCD IPS 6,1 ιντσών με ανάλυση 3120×1440 pixel και αναλογία 19,5: 9, μνήμη RAM 6GB, καθώς και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 400 GB με κάρτα microSD είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ενορχηστρώνουν την νέα συσκευή.

Το smartphone διαθέτει διπλό σύστημα οπτικής κάμερας με ευρυγώνιο φακό 16MP f / 1,9 και τυπικό φακό 16MP f / 1,6, φακό stand alone 8MP f / 1,1, Wi-Fi 802,11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, Hi-Fi Quad DAC, DTS: X surround 3D ήχος, IP68 προστασία από σκόνη και νερό καθώς και μια μπαταρία 3.000 mAh.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα τροφοδοτείται από το mobile λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo της Google και πολύ σύντομα θα έχουμε αναβάθμισή του σε Android 8.1 Oreo. Μπορείτε να το αποκτήσετε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: Aurora Black, Platinum Gray, Moroccan Blue, και Raspberry Rose.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS