ΑρχικήinetΠελάτες κάλεσαν την αστυνομία επειδή το κατάστημα δεν είχε το iPhone X

Πελάτες κάλεσαν την αστυνομία επειδή το κατάστημα δεν είχε το iPhone X

Όπως έχουμε δει αρκετές φορές, υπάρχουν φαν της Apple που είναι πρόθυμοι να φτάσουν πολύ μακριά για να πάρουν τα χέρια τους το πιο πρόσφατο iPhone, και το πρόσφατο λανσάρισμα του iPhone X δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη ζωντανή επιβεβαίωση αυτού.

iPhone

Ο Andru Edwards εξηγεί σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube πώς μια μικρή ομάδα ανθρώπων κάλεσε την αστυνομία αφού τους είπαν ότι το κατάστημα της Apple στο Lynnwood Washington στο εμπορικό κέντρο του Alderwood δεν διέθετε κανένα iPhone X σε απόθεμα για πελάτες που περίμεναν στο κατάστημα ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook όντως υποσχέθηκε μονάδες να είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές.

Ενώ δεν είναι ακόμη σαφές γιατί το τοπικό κατάστημα της Apple δεν είχε στο εμπόριο μονάδες iPhοne X σε στοκ για πελάτες στην αναμονή, το ίδιο συνέβη και σε αρκετές τοποθεσίες, με μόνο εκείνους που είχαν προ-παραγγείλει τη συσκευή να περιμένουν στη γραμμή για να πάρουν τα iPhones τους.

Αλλά το προσωπικό που εργαζόταν στο Apple Store στο εμπορικό κέντρο Alderwood έπρεπε να καλέσει την ασφάλεια αφού μερικοί από τους πελάτες ήλπιζαν να πάνε στο κατάστημα και να αγοράσουν το iPhοne X ενώ τελικά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, τους είπαν ότι δεν υπήρχαν μονάδες σε stock και τους ζητήθηκε να φύγουν.

Οι θυμωμένοι wannabe αγοραστές iPhοne X επεσήμαναν μια δήλωση του Tim Cook, όπου είπε ότι θα υπάρχουν iPhοne X σε απόθεμα για όλους όχι μόνο για αυτούς που τα έχουν προ-παραγγείλει,  και έφτασαν μέχρι να ζητήσουν τον προσωπικό αριθμό του διαχειριστή του καταστήματος για κάποιο λόγο που είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε.

Μετά από πολλές φωνές και κατάρες, η ομάδα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία επειδή πίστευαν ότι ήταν ψέματα, πιθανώς ελπίζοντας ότι η αστυνομία θα έσπαζε το κατάστημα και θα έψαχνε για οποιαδήποτε διαθέσιμη συσκευή iPhone X και θα της έδινε μερικά δείγματα δωρεάν.

Προφανώς, αυτό δεν συνέβη και ένας αστυνομικός μάλιστα είχε μια καλύτερη λύση: “Αν χρειάζεστε ένα τηλέφωνο τόσο πολύ και δεν υπάρχει iPhone X, πηγαίνετε κάπου αλλού και αγοράστε ένα τηλέφωνο Android!”

Πιστεύεται ότι αυτοί οι φαν προσπαθούσαν να μεταπωλήσουν το iPhone X στο εξωτερικό, ένα πράγμα που αποδείχθηκε μια αρκετά παραγωγική μηχανή κέρδους, με μερικούς ανθρώπους να πωλούσαν τη συσκευή μέχρι και για 60.000 δολάρια. Αυτό είναι παράλογο, όπως επίσης και το να καλεί κάποιος την αστυνομία επειδή ένα κατάστημα δεν έχει σε stock το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS