ΑρχικήinetΝέες λειτουργίες έρχονται στο Office για iPhone και iPad αυτόν τον μήνα

Νέες λειτουργίες έρχονται στο Office για iPhone και iPad αυτόν τον μήνα

Η Microsoft έχει υποσχεθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες του Office ανεξάρτητα από την πλατφόρμα και ενώ η εταιρεία έχει επικριθεί επειδή δεν εστιάζει στα Windows, είναι αρκετά σαφές ότι ο στόχος είναι να κρατηθούν σε συγχρονισμό όλες οι εκδόσεις και να επιτραπεί στους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε προϊόν ανεξάρτητα τη συσκευή.

Office

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο iPhones και iPads που χρησιμοποιούνται στην δουλειά θα λάβουν σύντομα μια άλλη επικαιροποιημένη ενημέρωση του Office ως τμήμα του κύκλου ανάπτυξης του Νοεμβρίου 2017.

Η Microsoft δήλωσε ότι βελτιώνει το ψηφιακό ink στο iPhone και το iPad με ένα digital pencil το οποίο θα σας επιτρέψει να “σκιαγραφήσετε τις ιδέες σας για να φτάσετε να ζήσετε και να ανακαλύψετε την απλή ευχαρίστηση δημιουργίας περιεχομένου με pen”.

Αυτή η λειτουργία θα προστεθεί στα Word, Excel και PowerPoint και θα φτάσει ως μέρος της ενημερωμένης έκδοσης του Νοεμβρίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλους τους χρήστες.

Η υποστήριξη pen στο Microsoft Office είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους πελάτες της iPad Pro που απολαμβάνουν την εργασία με το Apple Pencil, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι πρόσφατα στερήθηκε ακόμη και από την ίδια την Apple. Η Microsoft λάνσαρε τη σειρά Surface με υποστήριξη γραφίδας το 2012, αλλά σε εκείνο το σημείο, ο CEO της Apple, Tim Cook, απέρριψε τις πιθανότητες ενός τέτοιου παράγοντα μορφής να επιτύχει, καλώντας το Surface RT ένα μείγμα τοστιέρας και ψυγείου.

Ωστόσο, η υποστήριξη Stylus δεν είναι η μόνη εστίαση της Microsoft στην ενημέρωση του Office για το iOS αυτού του μήνα. Η εταιρεία εισάγει επίσης ταχύτερη κύλιση για υπολογιστικά φύλλα του Microsoft Excel, με την εταιρεία να εξηγεί ότι οι χρήστες θα μπορούν να “κινούνται γρήγορα μέσω μεγάλων υπολογιστικών φύλλων στη συσκευή αφής τους χρησιμοποιώντας τις νέες λαβές κύλισης”.

Σε αυτό το σημείο, οι insiders του Office που χρησιμοποιούν την οικογένεια παραγωγικότητας στις συσκευές iOS μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες, ενώ όλοι οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν για να τις λάβουν αργότερα αυτό το μήνα, αφού η Microsoft ολοκληρώσει τη διαδικασία δοκιμών και επιδιορθώσει τα αναφερθέντα σφάλματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS