ΑρχικήinetTim Cook: "Για την έλλειψη αποθεμάτων του iPhone X, θα δούμε."

Tim Cook: “Για την έλλειψη αποθεμάτων του iPhone X, θα δούμε.”

Tim Cook: Η ημέρα κυκλοφορίας του iPhone X πλησιάζει και το ζήτημα περιορισμένης παραγωγής είναι όλο και πιο έντονο καθώς οι μονάδες που θα είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές τις πρώτες εβδομάδες είναι ελάχιστες.Tim Cook

Η Apple φυσικά δεν έχει αναφέρει τίποτα για κάποια πιθανή καθυστέρηση του iPhone X ή για τον ελάχιστο αριθμό αποθεμάτων. Αντιθέτως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει τον ενθουσιασμό των καταναλωτών απέναντι στην νέα της συσκευή.

O Tim Cook, CEO της Apple, όταν ρωτήθηκε αν το IPhone X θα προσφέρει περιορισμένο αριθμό αποθεμάτων δεν έδωσε σαφή απάντηση αναφέροντας απλώς ότι τα αποθέματα θα είναι ελάχιστα μόνο τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας.

«Το iPhone X αποτελεί ένα πρωτοποριακό smartphone που θα επηρεάσει αρκετά την αγορά κινητής τεχνολογίας μέσα στα επόμενα χρόνια. Όσο για το ζήτημα αποθεμάτων, θα δούμε. Υποσχόμαστε να εργαστούμε σκληρότερα για να παράγουμε όσες περισσότερες συσκευές γίνεται.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Tim Cook.

Σύμφωνα με φήμες, στις 3 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν περίπου 3 εκατομμύρια μονάδες. Η παραγωγή του iPhone X θα αυξηθεί τον Νοέμβριο, με την κορύφωση να έρχεται τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο.

Με λίγα λόγια, η παραγωγή θα ευθυγραμμιστεί τον 2018 θέτοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων αν φυσικά οι καταναλωτές δεν έχουν ήδη απογοητευτεί από την τόση καθυστέρηση της κυκλοφορίας.

Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε την Παρασκευή και οι πρώτες μονάδες θα σταλούν τη Δευτέρα. Η τιμολόγηση ξεκινά από τα 999 δολάρια για το βασικό μοντέλο (64GB) και τα 1.149 δολάρια για το μοντέλο των 256GB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS