ΑρχικήinetΓια να αποκτήσεις το iPhone X την πρώτη μέρα κυκλοφορίας χρειάζεσαι 6.000...

Για να αποκτήσεις το iPhone X την πρώτη μέρα κυκλοφορίας χρειάζεσαι 6.000 δολάρια!

 Το iPhone X θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Νοεμβρίου και η τιμή του θα ξεπεράσει τα 999 δολάρια για το βασικό μοντέλο και λόγω περιορισμένων προμηθειών λίγοι θα έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν από την πρώτη κιόλας μέρα.iPhone X

Οι πρώτες παρτίδες θα περιορίζονται σε λίγες αγορές και οι καταναλωτές έχουν μηδενικές πιθανότητες να εξασφαλίσουν ένα iPhone X από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, εκτός αν σκοπεύουν να ξοδέψουν όλη τους την περιουσία γι’ αυτό. Και όταν λέμε όλη…εννοούμε όλη!

Το iPhone X πωλείται στο eBay για όλους εμάς που δεν ζούμε στην Αμερική αλλά η τιμή του ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Καθίστε καλού κακού πριν μάθετε τις τιμές.

Το iPhone X με αποθηκευτικό χώρο 256GB του οποίου η αξία κοστολογείται στα 1.149 δολάρια, θα μπορεί να γίνει δικό σας για μόλις 6.000 δολάρια. Υπάρχει όμως και φθηνότερη λύση, η ίδια έκδοση πωλείται στο eBay για 3.500 δολάρια και αν ψάξετε καλά μπορεί και να βρείτε ακόμα πιο οικονομικές προσφορές.

Επομένως, ανάλογα με το πόσο χρόνο αφιερώσετε στην αναζήτηση στο eBay για μονάδες iPhone X τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να βρείτε κάτι οικονομικότερο. Βέβαια, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο απομακρύνεται το όνειρο σας να βρείτε κάπου μέσα στο eBay μια διαθέσιμη μονάδα.

Οι υψηλές τιμές επιβεβαιώνουν το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού για το νέο iPhone X αλλά ταυτόχρονα αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι η Cupertino τελικά αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής. Σύμφωνα με αναλυτές η παραγωγή θα αυξηθεί τον Νοέμβριο, γεγονός που σημαίνει ότι θα προσφερθούν περισσότερες μονάδες τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS