ΑρχικήinetΗ Apple έχει τους πιο πιστούς χρήστες!

Η Apple έχει τους πιο πιστούς χρήστες!

Όλοι αναμένουν ότι το επερχόμενο iPhone X θα θέσει νέο ρεκόρ πωλήσεων παρά τις καθυστερήσεις παραγωγής και την εξαιρετικά υψηλή τιμή, αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα, η υπάρχουσα βάση πελατών της Apple θα κάνει την συσκευή πολύ επιτυχημένη.

apple

Μια έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρεία Bernstein αποκάλυψε ότι το 48% των υπαρχόντων χρηστών του iPhone είναι ενθουσιασμένοι με το επετειακό μοντέλο, ενώ το ένα τέταρτο από αυτούς σχεδιάζουν να αγοράσουν την συσκευή. Το iPhone X θα είναι διαθέσιμο από 999 δολάρια για την έκδοση 64GB, ενώ το μοντέλο 256GB θα κοστίσει 1.149 δολάρια.

“Ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το iPhone X φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από τον πραγματικό στόχο – 48% των ερωτηθέντων συμφώνησαν έντονα ότι ήταν« ενθουσιασμένοι για το iPhone X », δήλωσε η Bernstein, όπως δήλωσε το Reuters. Η έρευνα περιελάμβανε 1.112 ιδιοκτήτες iPhone σε τρεις μεγάλες αγορές, συγκεκριμένα τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα.

Οι αναλυτές αναμένουν ότι το iPhone X θα γίνει “το νέο iPhone 6”, καθώς προβλέπουν ισχυρές πωλήσεις ειδικά στις αρχές του 2018, όταν η Apple καταφέρει τελικά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα παραγωγής.

Η υπάρχουσα πελατειακή βάση θα είναι εν μέρει υπεύθυνη για την επιτυχία του iPhone X, εκτιμούν, καθώς το επετειακό μοντέλο θα δημιουργήσει πιθανώς έναν σημαντικό κύκλο αναβάθμισης μεταξύ των πελατών που έχουν κολλήσει με τα παλαιότερα iPhones.

“Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο iPhone παραμένει εξαιρετικά ισχυρή, παρά τις επίμονες καταγγελίες για υψηλές τιμές και ανησυχίες για την πτώση της καινοτομίας, με μόνο το 3% των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι το επόμενο τηλέφωνο τους δεν θα ήταν “ένα iPhone”, συνέχισε η Bernstein.

Παραδόξως, η τιμή του iPhone X σπάνια αναφέρεται ως λόγος να μην ληφθεί η συσκευή, παρά το γεγονός ότι είναι το πιο ακριβό μοντέλο που ξεκίνησε μέχρι στιγμής η Apple. Από την άλλη πλευρά, η Cupertino συνεργάζεται με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τη διάθεση του iPhone X σε χαμηλότερες τιμές με ειδικά σχέδια δεδομένων, με σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρονται και στους πελάτες που εμπορεύονται μοντέλα παλιάς γενιάς.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS