Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Τα νέα βίντεο σε πείθουν να πας από Android σε iPhone?

Η Apple κυκλοφόρησε τρία νέα βίντεο ως μέρος της καμπάνιας «Switch to iPhone» σε μια προσπάθεια να πείσει περισσότερους χρήστες Android να μετακινηθούν στην δική της συσκευή.

iphone

Τα νέα βίντεο δίνουν έμφαση στη εύκολη μετάβαση από μια συσκευή Android σε ένα iPhone, με δεδομένα όπως οι επαφές να μεταφέρονται σε συσκευή Apple ως μέρος μιας ομαλής διαδικασίας.

Επιπλέον, η Apple μιλάει επίσης για την ασφάλεια του iPhone και του λογισμικού που «απλά λειτουργεί», προσπαθώντας να θέσει το Android σε άσχημη θέση για τα προβλήματα που οι χρήστες έχουν καταγγείλει στο παρελθόν, αλλά και για τα θέματα ασφαλείας που λέγεται ότι επηρεάζουν την πλατφόρμα.

Η Apple γίνεται όλο και πιο επιθετική με την προσπάθειά της να φέρει περισσότερους χρήστες του Android σε iPhones και όλα συμβαίνουν για έναν καλό λόγο: η εταιρεία χάνει έδαφος έναντι της κινητής πλατφόρμας της Google και οι τάσεις δείχνουν ότι το χάσμα μεταξύ των δύο αυξάνεται.

Οι στατιστικές που παρέχονται από την Kantar για την τριμηνιαία περίοδο που λήγει τον Ιανουάριο του 2017 δείχνουν ότι το iOS βρίσκεται πολύ πίσω από το Android στις περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

Στην περιοχή της EU5 (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία), η Android κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μερίδιο πωλήσεων τουλάχιστον 74,3%, ενώ το iOS είναι δεύτερο με μόλις 22,7%. Η διαφορά είναι κάπως μικρότερη στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η Apple κατέχει το δεύτερο σημείο με 42%, ενώ το Android είναι ο ηγέτης με 56,4%.

Η Κίνα, μια χώρα όπου η Apple αγωνίζεται να μεγαλώσει, το Android έρχεται πρώτο, με όχι λιγότερο από το 83,2% των τηλεφώνων που πωλήθηκαν εκεί κατά την εν λόγω περίοδο λειτουργίας του κινητού λειτουργικού συστήματος της Google. Η Apple είναι δεύτερη με μόλις 16,6%.

Ως αποτέλεσμα, η αναβάθμιση της καμπάνιας Switch δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη και τέτοια βίντεο είναι πιθανό να συνεχίσουν να έρχονται. Επιπλέον, αναμένετε από την Apple να κάνει τον αγώνα κατά του Android μια μεγάλη υπόθεση στο WWDC τον επόμενο μήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=bUWLszbCBF8

https://www.youtube.com/watch?v=TQy2heNOhe8

https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *