ΑρχικήinetΗ Dell αποκαλύπτει τους δικούς της ανταγωνιστές των Apple iMac

Η Dell αποκαλύπτει τους δικούς της ανταγωνιστές των Apple iMac

Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών Windows, η Dell παρουσίασε σήμερα το πρωί στο Computex  όχι μόνο την πρώτη επιφάνεια εργασίας της Inspiron Gaming της εταιρείας, αλλά και δύο νέους υπολογιστές all-in-one που έρχονται να ανταγωνιστούν το Surface Studio της Microsoft και τα ξεπερασμένα iMac της Apple.

Dell Inspiron 27 7000 AIO

Αρχικά, είναι το Inspiron 27 7000 AIO. Όπως θα μπορούσατε εύκολα να μαντέψετε από το όνομά του, αυτός ο υπολογιστής έρχεται με οθόνη 27 ιντσών, αλλά δεν είναι η τυπική οθόνη που περιμένετε να βρείτε σε ένα AIO.

dell

Η Dell εγκατέστησε την οθόνη InfinityEdge με την υπογραφή της σε αυτόν τον υπολογιστή, οπότε έρχεται με εξαιρετικά στενά πλαίσια, ενώ φτάνει μέχρι και τα 4K UHD. Ο υπολογιστής περιλαμβάνει επίσης συστήματα ήχου υψηλών προδιαγραφών, καθώς επίσης και την υποστήριξη Windows Hello και μικρόφωνα για την Cortana.

Φυσικά, το νέο Inspiron διαθέτει επίσης μια θύρα USB Type-C 3.1, καθώς όλοι εκτός από τη Microsoft φαίνεται να πιστεύουν ότι αυτός ο connector γίνεται πλέον mainstream αυτές τις μέρες.

Όσον αφορά το hardware το AIO συνοδεύεται από επεξεργαστές AMD Ryzen και διαθέτει κάρτα γραφικών AMD Radio RX500. Κυκλοφορεί σήμερα στις αγορές της Κίνας, ενώ όλοι οι άλλοι θα το πάρουν τις προσεχείς εβδομάδες ξεκινώντας από 999,99 δολάρια.

Dell Inspiron 24 5000 AIO

Με οθόνη 24 ιντσών, ο δεύτερος AIO που παρουσιάστηκε σήμερα στο Computex χρησιμοποιεί επίσης το InfinityEdge για στενά πλαίσια, αλλά στην περίπτωση αυτή έχετε μόνο μια οθόνη αφής FHD.

Και όμως, από την άποψη του hardware, η συσκευή διαθέτει επεξεργαστές AMD Ryzen, καθώς και κάρτες γραφικών AMD Radeon RX560. Οι επιλογές USB Type-C 3.1, Dual Drive με αποθήκευση SSD και υποστήριξη Windows Hello προσφέρονται επίσης.

Ακριβώς όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο, η συσκευή κυκλοφορεί στην Κίνα σήμερα, με την τιμή να ξεκινά από $ 699,99 ανά τον κόσμο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS